Horoskop na poslední březnový týden: Berani si musí dát pozor na přetížení a Kozorozi na velké útraty

Horoskop na poslední březnový týden: Berani si musí dát pozor na přetížení a Kozorozi na velké útraty
Začátek jara před nás staví nové výzvy a příležitosti. Někoho čeká jen jarní úklid, ale někdo stojí před velkým rozhodnutím. Podívejte se, co čeká v tomto týdnu vás.

Beran

Na začátku týdne se nevyhnete stresu a přetížení. Dělejte si během dne alespoň krátké přestávky a když už nebudete vědět, kudy dál, zhluboka dýchejte. Během týdne vám mohou přijít další nabídky, dobře si však rozmyslete, zda je můžete a chcete přijmout.

Býk

V tomto týdnu hledejte rovnováhu, Býci. Leží na vás spousta povinností a nabízí se nové příležitosti. Nebojte se požádat o pomoc, pokud vše sami nezvládáte. 

Blíženci

Máte velmi nabitý program a rozhodujete se, jak začlenit další aktivity. Je vhodné podívat se na to, jak si rozvrh uspořádat, abyste upřednostnili činnosti, které skutečně chcete dělat.

Rak

V tomto týdnu vás někdo pravděpodobně ocení za dobře odvedenou práci. Máte možnost vydat se novým směrem, ale do ničeho se netlačte, tato možnost se vyskytne ještě jednou v průběhu roku.

Lev

Tento týden se budete věnovat aktivnímu pohybu. Možná váš známý potřebuje pomoct se stěhováním nebo se pustíte do nového cvičebního plánu. Každá pohybová aktivita vám náramně prospěje.

Panna

V novém týdnu vás čekají nové změny. Nedržte se minulosti jen proto, že jste na dosavadní neúspěšné cestě strávili spoustu času. Přijdou k vám informace, díky kterým možná změníte názor. 

Váhy

Stojíte před volbou, která pro vás není snadná. Možná musíte opustit staré zvyky, abyste se mohli posunout dále. I když se to tak zpočátku nemusí zdát, vaše rozhodnutí bude správné.

Štír

Rozhodnutí tohoto týdne vás může vyslat úplně novým směrem. Udělejte si plán, budete tak mnohem klidnější. Začátek jara vás vyzývá k reorganizaci vašeho obydlí či zahrady. 

Střelec

Váš život je v poslední době docela stabilní, ale bez rizika není žádná odměna, Střelci. Pokud se tento týden pustíte do neznámých vod, čeká vás dobrodružství, po kterém už dlouho toužíte.

Kozoroh

Udělejte si pořádek ve financích, Kozorozi. Začněte plánovat veškeré útraty a dejte si nějaké peníze stranou. Na obzoru jsou velké výdaje, které by vás mohly nepříjemně překvapit.

Vodnář

Upřednostněte své vlastní potřeby před pomocí druhým. Pamatujte si, že nemusíte neustále řešit problémy všech okolo a je v pořádku občas někoho odmítnout. 

Ryby

Přijměte zodpovědnost za své činy, milé Ryby. Každý občas dělá chyby, ale důležitější je postarat se o to, aby se neopakovaly. Nezůstávejte myšlenkami v minulosti, místo toho se zaměřte na přítomnost.

 

Zdroje: