4 typy Vodnáře, které můžete potkat

4 typy Vodnáře, které můžete potkat
Vodnáři jsou zvláštní lidé –⁠ alespoň očima lidí, kteří nejsou Vodnáři. Jsou extrovertní, vždy vyčnívají z davu a mají ztřeštěné nápady. Narodili se v rozmezí 20. ledna a 18. února. Přitom všichni Vodnáři nejsou stejní, rozlišují se na čtyři typy.

V tomto článku se můžete o typech Vodnářů dozvědět více. A pokud sami patříte k tomuto znamení, můžete zjistit, jaký typ jste vy.

Míšenec

Pokud jste zrovna tento typ Vodnáře, jste ve společnosti nezaujatí, nedělá vám problém se spřátelit s kýmkoliv a pobavit se se všemi. Kdo vás chce blíže poznat, tomu však nebude stačit pouze jedno setkání, poněvadž o sobě nikdy nezmíníte více, než je v danou chvíli nutné. Ten, kdo se s vámi bude chtít sblížit, se musí připravit na dlouhý maraton setkání, než o vás zjistí ty nejzákladnější informace. Hned tak nedůvěřujete lidem, ale chcete se bavit, což je někdy obtížnější, než se může zdát.

Futurista

Jste inovátorem. Chcete zlepšit svět svou vynalézavostí. Můžete se uplatnit jako vědec, vynálezce či dokonce architekt. Každé zaměstnání, kde budete moci uplatnit svůj vyvinutý intelekt a inteligenci, Vás zaujme. Často přemýšlíte, zda je vesmír nekonečný a jak by se to dalo dokázat, případně vyvrátit. Též se můžete zaměřit na pokroky ohledně lékařství. Jste svou průbojností veřejností a záhadami nepřehlédnutelní, a nakonec se probojujete až ke slávě. Pracovně jste totiž velmi horliví. Musíte vidět svůj vlastní pokrok, jinak nejste opravdu šťastni a spokojeni se svým životem.

Protiřečník

Vždy, když se ve světě objeví názor, se kterým souhlasí celá populace, vy se musíte prosadit a tvrdit opak. Vyvracíte nevyvratitelné. A proč to vlastně děláte? Abyste se mohli zúčastnit bouřlivé diskuze a cvičit si svou schopnost argumentace. Pro nic jiného to neděláte. Také si můžete potrénovat svou asertivitu a dokázat si, že v žádném případě nejdete s proudem a neděláte to, co dělají ostatní. Toto vaše chování se stává špatnou vlastností, když už jste natolik rozpálení, že se musíte hádat za každou cenu, a tudíž vám chybí racionální důvod k hádce. V tomto případě s vámi není kloudná řeč. A tento stav vám může vydržet pěkně dlouho.

Hlas generace

Myslíte pouze na dobro ostatních. Než něco uděláte, promyslíte si, zda to někomu neublíží. Velice dobře si uvědomujete, že někteří lidé (a není jich zrovna málo) trpí kvůli činům ostatních, ale nemohou to dát nijak najevo, protože je nikdo neposlouchá. Pokud někoho takového potkáte, začnete ho okamžitě bránit svými slovy i činy. Pletete se i do rodinných záležitostí. Někdy na to však šeredně doplatíte, ale ani to vás neodradí v pokračování ve vaší činnosti.

 

Zdroje: