Čtyři znamení, která na sebe musí dát v březnu pozor: Váhy potrápí šikana a Ryby čeká rozchod

Čtyři znamení, která na sebe musí dát v březnu pozor: Váhy potrápí šikana a Ryby čeká rozchod
Trápení nechce zažívat nikdo. Přesto se mu v životě nevyhneme. Na jaká čtyři znamení čekají velké životní zkoušky v březnu? Na co se připravit a na co si dát pozor? 

Občas se stává, že nám osud do karet přihraje nemilé události, které mohou vést k vyčerpání a také fyzickým a psychickým problémům. Některá znamení budou na tyto problémy v březnu náchylnější. Pokud ale budete obezřetní, můžete tyto obtíže minimalizovat, nebo jim dokonce možná i předejít. Jaké trápení na Vás tento měsíc čeká? Existuje nějaký způsob, jak se můžete bránit? Na tyto otázky jsme se pro Vás zeptali tarotových karet. 

Váha (23.9. -23.10.)  

Osmička mečů 

V březnu se budete trápit především kvůli pracovní oblasti. Nemusíte se sice bát, že přijdete o práci, ale dají Vám pořádně zabrat pracovní vztahy. Nebudete zrovna dobře naladěni a nebudete mít chuť ani energii do práce. Jste opravdu velmi schopný a pracovitý člověk, ale tento měsíc si budete připadat, jako byste ustrnuli na místě.

Své schopnosti nebudete využívat naplno a Vaše odvedená práce tomu bude korespondovat. Všimnou si toho vaši kolegové a zneužijí situace. Budou Vás velmi často ponižovat a vysmívat se Vám. Může to dokonce hraničit se šikanou. Dejte si velký pozor a řešte tuto situaci včas. Pokud jí nedokážete předejít tvrdou prací, požádejte o pomoc své nadřízené. Nenechejte se šikanovat. 

  

Střelec (23.11.- 21.12.)  

Devítka mečů 

Na střelce čekají v březnu problémy s nadřízenými. Dokonce to může vypadat, že si na Vás váš šéf zasednul. Budete se tím velmi trápit a nebudete vidět žádné východisko. Toto utrpení povede k velkým psychickým a posléze i zdravotním problémům.

Seberte veškerou odvahu a řešte tuto situaci na všech možných místech. Váš nadřízený se sice chová neohroženě, ale opak je pravdou. Spravedlnost existuje a Vy jí musíte jít naproti. Tento člověk se může také snažit vyvolat ve Vás pocity viny. Nenechejte si je ale vtloukat do hlavy. Nic špatného jste neudělali a bude potřeba pořádná dávka sebevědomí a také sebeúcty. 

Váhy, v Březnu ukončíte jednu velkou životní etapu
Váhy, v Březnu ukončíte jednu velkou životní etapu | Zdroj: Wassana Panapute / Shutterstock

Kozoroh (22.12. - 20.1.)  

 Desítka mečů 

 V březnu toho na Vás bude moc. Naložili jste si toho na sebe až příliš. Pocit zodpovědnosti, který cítíte bude velmi silný. Budete se sice snažit splnit všechny úkoly, které jste si zadali, ale Vaše tělo bude stagnovat a energie Vám bude ubývat. Bude pro Vás velmi důležité, abyste si přiznali, že musíte alespoň trochu zvolnit.

Jinak se dočkáte velkého psychického vyčerpání. To se ale může projevit i po fyzické stránce. Tímto nadměrným zatížením svého těla a psychiky si můžete zadělat na poměrně dlouhodobé problémy, které nebudou mít vůbec snadné řešení. 

Ryby (21.2. - 20.3.)  

Trojka holí 

V březnu na Vás čeká ukončení jedné velké životní etapy. Týkat se může především vztahů. Vypadá to dokonce na ukončení současného vztahu. Bude Vás to velmi trápit a stále budete přemýšlet, zda jste neudělali chybu. I když se to tak ze začátku nebude zdát, nakonec bude pro Vás tato změna pozitivní.

Ukončíte totiž vztah, který neměl žádnou perspektivu. Opuštěním starého a nepotřebného, uvolníte místo ve svém životě pro člověka, který je Vaší opravdovou láskou. 

Zdroj článku:
  • Autorský text