Partnerský horoskop na 4. lednový týden: Váhy se postarají o partnera, Panny budou vnímavé

Partnerský horoskop na 4. lednový týden: Váhy se postarají o partnera, Panny budou vnímavé
Tento týden projevům lásky věnujeme více času než obvykle, zejména v druhé polovině týdne. Ačkoliv první tři dny se nemusíme umět rozhodnout mezi partnerem a naším vlastním egem, ve čtvrtek Venuše přechází do vlivu Ryb, což nám umožňuje vnímat lásku k partnerovi hlouběji až do konce týdne. Jak si o víkendu povedete Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Chcete-li s partnerem vyřešit problém, který se ve vztahu vyskytl, nepospíchejte s jeho vyřešením. Začněte nejdříve ve čtvrtek, od pondělí do středy totiž budete mít nutkání zapírat svou část viny, což by vztahu rozhodně neprospělo. Do té doby se snažte být na partnera milí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Tento týden zatoužíte spíše na trávení času s partnerem pouze po večerech a nocích. To ale neznamená, že si ten čas nemůžete užít. Od pondělí do středy si můžete zajít na rande, budete partnerovi více k dispozici. Po zbytek týdne vymyslíte romantický plán na večery.

Blíženci (21. května – 21. června)

S partnerem si budete v první polovině týdne povídat na hlubší úrovni. Bude Vás zajímat, jak se cítí a jak mu to jde v práci. Také si vyjdete na procházku do přírody, čímž upevníte vztah. Od čtvrtka zatoužíte po romantice, pokud partnera uvidíte dělat nějakou činnost, patrně domácí.

Rak (22. června – 22. července)

Již na začátku týdne si začnete všímat, že spojení s partnerem není příliš ideální. Nyní si všimnete, že chybí dostatečná komunikace nebo se jeden z vás nepoučí z rad, které mu dává ten druhý. Ve čtvrtek rázně zakročíte a partnerovi sdělíte, co si ve vztahu přejete zažít. Zda to pochopí, záleží jen na něm.

Raci koncem týdne svým partnerům sdělí, co od vztahu očekávají, Zdroj: New Africa/ Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Možná první tři dny v týdnu budete mít pocit, že láska z Vašeho vztahu již dávno vyprchala, buďte však ujištěni, že při komunikaci používáte nesprávná slova a nesprávná témata. Ve čtvrtek si to plně uvědomíte, proto se Váš vztah s partnerem od této doby rapidně zlepší a Vy budete šťastní.

Panna (23. srpna – 22. září)

Od pondělí do středy bude Váš vztah poklidný, nic zvláštního se v něm ale nestane. To se změní od čtvrtka, kdy se partnerovi plně přizpůsobíte a začnete se více zajímat o jeho zájmy, abyste měli možnost vidět svět jeho očima a více ho pochopit. Uvidíte, že jeho zájmy nejsou vůbec špatné.

Váhy (23. září – 23. října)

Váš partner od Vás tento týden uvidí snahu udělat ho tím nejšťastnějším člověkem na světě. Hlavně od čtvrtka mu věnujete uznání vždy, když se mu něco povede. Budete tím chtít docílit šťastnějšího vztahu a pohodlnějšího soužití s někým, koho milujete nadevše.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Hravost ve vztahu rozhodně není špatná, naopak Vám pomůže porozumět partnerovi a on poté může porozumět Vám. Již v pondělí budete hraví více než dost a vydrží Vám to celý týden. Partnerovi ukážete, že i Vy dokážete uvnitř svého nitra být velký romantik.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Uvědomíte si, že jste se partnerovi dostatečně nevěnovali. Nyní je čas to změnit. V pondělí, v úterý a ve středu ho můžete vzít na jednu ze svých dobrodružných výprav. Ve čtvrtek si usmyslíte, že romantice můžete nechat volný průběh také doma. Váš společně strávený čas zvýší harmonii ve vztahu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Váš partner k Vám bude v první polovině vzhlížet jako ke svému osobnímu rádci. Ukážete mu, že síla není zapotřebí, pokud chce vyřešit problém. Vaše práce se slovy bude úžasná i efektivní. Od čtvrtka se může schylovat k hádkám, avšak Vy vždy zvolíte správná slova a napjatost odstraníte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Soužití s partnerem bude harmonické po celý týden, pokud se nebudete vztekat, když Vám něco nevyjde v jiných životních oblastech. Ve čtvrtek či v pátek si s partnerem popovídáte o financích, budete se ho snažit přimět, aby tolik neutrácel, poněvadž nyní Vaše situace není nejlepší.

Ryby (19. února – 20. března)

Začátkem týdne si budete hlídat, aby ve Vašem vztahu vládly mír a harmonie. Nestrpíte hádky, proto je ani nebudete vyvolávat, naopak partnerovi vyjdete vstříc. Partner si toho všimne okamžitě, nicméně to ocení až ve čtvrtek. Budete šťastní, že Vaše snaha nebyla marná.

Zdroj článku: