Horoskop na 4. lednový víkend: Berani vyrazí za přáteli, Střelci zatouží po vzdělání

Horoskop na 4. lednový víkend: Berani vyrazí za přáteli, Střelci zatouží po vzdělání
Čeká nás plánování změn, možná nám něco uniká a my to zjistíme během tohoto víkendu. Tento víkend se Venuše spojí se Saturnem, který bude pod vlivem Vodnáře, nová láska není vyloučena. Slunce bude pod vlivem Vodnáře v pátek a Měsíc v novu v sobotu. Pokud si promyslíme, co chceme, dosáhneme toho.

Beran (21. března – 19. dubna)

Tento víkend budete myslet hlavně na své přátele, na něž jste nemuseli mít tolik času, kolik jste si přáli. Dobrovolnická práce také není vyloučena, nebo věnujete své peníze někomu, kdo na tom není tak dobře jako Vy. Pokud hledáte lásku, Váš dlouhodobý známý se může stát Vaším partnerem.

Býk (20. dubna – 20. května)

Práce bude to, co Vás tento víkend bude zajímat. Pokud zrovna neexistuje žádný plán, jakou životní cestou byste se měli vydat, zvolněte a popřemýšlejte nad tím. Pokud se chcete vzdělávat, například se naučit nový jazyk, tento víkend je nejlepší čas začít. Svůj plán dotáhnete do zdárného konce.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud existuje něco, co byste se chtěli naučit, tento víkend se zapište do vzdělávacího programu či se staňte samoukem. Možností, jak toho dosáhnout, je mnoho. Dlouhá procházka či výlet Vám mohou pomoci pročistit si hlavu od každodenních starostí. Pomoc lidem Vás zahřeje u srdíčka.

Rak (22. června – 22. července)

Svou minulost tento víkend hodíte za hlavu, poněvadž vyřešíte všechny spory z minulosti a nebude existovat nic, co by Vás mohlo trápit. Také si usmyslíte, že svůj život změníte od základu a stanete se šťastnějšími, protože si navrhnete jasný plán, jak svého štěstí docílit, a budete se ho držet.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud jste se nedávno pohádali s blízkým přítelem či členem rodiny, budete to Vy, kdo navrhne usmíření. Pokud nemáte partnera, potkáte někoho, kdo Vás doslova nadchne svou inteligencí a přístupem k životu. Na konci víkendu nebudete s nikým pro Vás důležitým rozhádaní.

Panna (23. srpna – 22. září)

Změny, změny, změny… Přesně na to se zaměříte tento víkend. Budete se cítit nespokojeni se svými výsledky v pracovním i soukromém životě. Možná zjistíte, že se dostatečně neudržujete fit nebo naopak že cvičíte příliš. Svou denní rutinu překopete od základu, s čímž budete nakonec spokojeni.

Váhy (23. září – 23. října)

Svou kreativitu byste měli tento víkend hodně využít, bude totiž zvýšena. Vyberte si kamaráda či známého, kterému důvěřujete, a naplánujte si společný projekt, v budoucnu se může setkat s velkým úspěchem. Nezapomínejte na svou zábavu, pocítíte radost ze života.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nedaří-li se Vám navázat komunikaci se členem rodiny, s nímž se již delší dobu nevídáte, nyní máte slušnou pravděpodobnost se udobřit. Nejspíše zavítá k Vám domů, můžete se s ním ale setkat také na veřejnosti. Hledáte-li nového partnera, tento týden byste našli vztah, který dlouho nevydrží.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vědomosti se do Vašeho nitra budou jen hrnout. Pocítíte silnou touhu naučit se vše, co Vám život nabízí. Ve svém největším koníčku se značně zlepšíte a také povedete své přátele, aby se začali patřičně vzdělávat. Tento víkend to budete Vy, kdo povede ostatní ke zlepšení.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Dokážete-li ocenit schopnosti všech lidí, nejen Vás, dosáhnete uspokojení. Pokud se víkend rozhodnete strávit pracovně, zadaří se Vám, pokud nezapomenete, že ostatní lidé jsou stejně důležití jako Vy. Také v pátek či v sobotu najdete nové způsoby, jak si vydělat peníze navíc.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Váš celý charakter bude tento víkend vyzdvižen. Zrovna nyní máte nejvyšší šanci splnit si svůj sen, tak toho využijte. Pokud jste sami, je pravděpodobné, že najdete někoho, kdo bude plně respektovat Vaše požadavky ve vztahu a budete s ním šťastní.

Ryby (19. února – 20. března)

Kdykoliv si s něčím nebudete vědět rady, poslouchejte svou intuici. Právě ta Vám dobře poradí a bude Vás provázet celým víkendem. Než něco uděláte, důkladně o tom popřemýšlejte, a jděte někam, kde je naprostý klid. To Vám pomůže se koncentrovat a skvěle vyřešit problémy, které Vás trápí.

Zdroj článku: