Pokud patříte do jednoho z těchto znamení, máte tendenci se celý den hádat s partnerem

Pokud patříte do jednoho z těchto znamení, máte tendenci se celý den hádat s partnerem
Hádky nejsou hezké. Lidé pomocí hádek vyjadřují svou dlouhodobější nespokojenost s danou situací, za níž může podle nich někdo jiný. Pokud jste se narodili do jednoho z následujících znamení, vydržíte se hádat se svým partnerem celý den a vaše chování se stává obtěžujícím.

Lev (23. července – 22. srpna)

Věříte, že jste středem vesmíru každé osoby, a podle toho požadujete, aby s vámi bylo zacházeno. Pokud máte pocit, že vám partner nevěnoval dostatek času a nezajímá se o vás dostatečně, stavíte se do bojovné pozice. To je skoro vždy, poněvadž váš partner zřejmě chce mít také nějaký čas pro sebe.

Celý den se tudíž dokážete s partnerem hádat a neustále mu něco vyčítat. Stačí jen jeden požadavek, který máte v očích a váš partner ho nevidí, proto ho také nesplní, a už máte hádavou náladu. Svému partnerovi vyčítáte, že zrovna on se o vás nestará tak, jak byste očekávali.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ať váš partner udělá cokoliv, je to vždy špatně. Toto vaše chování může za to, jaká situace se ve vašem vztahu nachází. Tichá domácnost u vás pravděpodobně není žádnou výjimkou, a to z toho důvodu, že jste příliš uzavření a váš partner dělá totéž, poněvadž cokoliv řekne, to mu vyčtete.

Musíte mít vždy pravdu, a pokud pravdu nemáte, uděláte cokoliv, aby si váš partner myslel, že ji máte. Myšlenka, že byste se mohli mýlit, nepřichází v úvahu. Vaše hádky nikdy neskončí, protože postrádáte schopnost chválit svého partnera za dobré činy, kterými vás potěšil.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jste extrémně nerozhodní a nikdy se nedokážete rozhodnout, zda chcete něco udělat tak či onak. Mimo to se rychle a snadno začnete nudit, a když se nudíte, jste ochotni obětovat trochu té pohody ve vztahu a zažít nějaké vzrušení.

Navíc si pěstujete obrovskou sebeúctu, a pokud váš partner z legrace řekne něco pro vás nemístného, neotálíte a hádáte se s ním klidně celý den, aby si propříště zapamatoval, že takto vás urážet nebude. Zkazíte tím dnem svému partnerovi a zkazíte ho i sobě, protože jste nedokázali v klidu přijmout poznámku svého partnera.

Váhy (23. září – 23. října)

Na světě není tolerantnějšího znamení zvěrokruhu než toho vašeho. Spousta lidí může nechápat vaše umístění v tomto seznamu. A přesto se děje, že vy jste strůjci veškerého nepohodlí v partnerství, pokud váš partner již překročil veškeré meze a chová se k vám jako k nějaké věci, která s ním musí být a je samozřejmostí.

Pokud nabydete takovýto pocit, stáváte se výbušnými a nesnesitelnými. Jakmile jste psychicky zranění a váš partner nedělá nic, co by vedlo k nápravě, začnete ze svých úst vypouštět věci, které vašeho partnera zraní.

Zdroj článku: