Andělský horoskop na měsíc září. Berani dosáhnou všeho, co si zamanou, Střelcům se bude dařit plnění velkých cílů

Andělský horoskop na měsíc září. Berani dosáhnou všeho, co si zamanou, Střelcům se bude dařit plnění velkých cílů
Andělé jsou s námi ve dne i v noci. Co si pro nás nachystali v měsíci září? Koho varují před nebezpečím a komu pomohu v rozhodování? Nebojte se jejich poselství, někdy se jedná o pomocnou ruku, jindy o pohlazení.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Měsíc září je měsícem velkých výzev, kterých byste se neměli bát. Díky velké podpoře andělů dosáhnete všeho, co si zamanete. S nástupem úplňku se zklidníte a budete trávit více času se svými blízkými. Měli byste se zaměřit především na partnerské vztahy, trocha romantiky vám rozhodně neuškodí. Nedovolte, aby vás pohltila nejistota a pochybnosti.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vzkaz andělů je naprosto zřetelný, nebuďte na sebe tak přísní, měli byste slevit ze svých nároků a očekávání, zejména v osobním životě. Také se zaměřte sami na sebe, je důležité neusnout na vavřínech, ale dál na sobě pracovat. Měli byste se více uvolnit a znovu se pořádně nadechnout, chuť a energie do života se vám opět vrátí.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Už dlouho pracujete na projektu, který vás vysiluje a nesmírně stresuje. Za pomoci andělů vám práce půjde v září od ruky, takže brzy budete mít hotovo. Koncem měsíce vás čeká několik příležitostí, kde se budete moct seznámit a využít toho, byť by to mělo být jen krátkodobou záležitostí.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

I když první polovina roku nebyla pro vás moc příznivá, andělé vám slibují lepší zítřky. Už je na čase, abyste dali sbohem svému stále negativnímu a pesimistickému myšlení. Začněte se zajímat o dění kolem, vzdělávejte se a hledejte pouze fakta, nenechte se ovlivnit úzkostí vyvolanou okolím. Myslete také na svou rodinu, která vás podrží vždy, když potřebujete.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Právě teď je ideální doba pro reorganizaci svých pracovních a finančních záležitostí, na změnu denní rutiny. Soustřeďte se na krátkodobé cíle a na to, jak svou pracovitost proměnit v kýžené výsledky. Andělská moc ve vás vyvolá chuť bavit se a trávit čas s přáteli

Andělská moc ve vás vyvolá chuť bavit se a trávit čas s přáteliZdroj: Ironika / Shutterstock

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Rozdávat rady druhým je jednoduché, ale kolikrát jste je aplikovali na sobě? Pokud budete své potřeby a zájmy neustále zanedbávat, vaše duševní zdraví a pohoda budou na bodu mrazu. Andělé se vás snaží navést na cestu rovnováhy, zastavte se na malou chvilku a přijměte jejich znamení. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy, vzali jste si toho na sebe příliš moc. Je na čase se oprostit od zbytečností, na kterých lpíte, a uvědomit si, že nemusíte být za každou cenu perfektní. Neřešte problémy ostatních, teď jste na řadě vy! Otevřete své srdce a vpusťte k sobě lásku, po které tak dlouho toužíte.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Shon, spousta práce a koníčků k vám prostě patří. Ovšem proč se neotevřít novým možnostem? Třeba objevíte nové hobby, které vás uspokojí mnohem více než ty předešlé zájmy. Budete mít také tendence se ve svých myšlenkách vracet ke svým dřívějším vztahům, andělé však radí jedno – uzavřete staré záležitosti.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci, plnění vašich velkých cílů se vám daří, a ještě nějakou dobu se vám dařit bude. Využijte toho a dejte si chvilku pauzu, kterou věnujte své rodině, blízkým, kterým na vás tak záleží. Andělé vám také vzkazují, abyste se nebáli nových přátelství, které vám přinesou to, co jste nečekali.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Ambice a inspirace jsou vašimi hlavními znaky v měsíci září. Vaše píle se vám vyplatila a vy se tak můžete posunout zase o krok kupředu. Soustřeďte se na nové reálnější cíle, jejichž dosažení by nemělo ovlivňovat rovnováhu mezi pracovním a osobním životem.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Andělé jsou s vámi na každém kroku, a to i tehdy, pokud se cítíte nejistí v otázkách finančních. Uklidnit by vás mělo, že v dnešní době nejste jediní, kdo se bojí budoucnosti. Dejte průchod svým myšlenkám a otázkám, s pomocnou rukou andělů na ně brzy dostanete odpověď. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Je naprosto přirozené, že se někdy emočně cítíte jako na houpačce, ovšem pokud se už nějakou dobu utápíte v úzkostech, je na čase zvážit, zda nepotřebujete pomoc, ať už odbornou nebo kamarádskou. Ačkoliv není ve vašich silách nastolit světový mír, můžete ho nastolit v rodině i v přátelských vztazích.

Zdroje článku: