Březnové zklamání pro 4 znamení: Blížence potrápí rozmrzelost, Panny starší muži

Březnové zklamání pro 4 znamení: Blížence potrápí rozmrzelost, Panny starší muži
Následující čtyři znamení se dočkají do konce března nějakého zklamání. Nemusí jít nutně o nic vážného, ale je potřeba připravit se na nějakou tu novou vrásku na čele.

Zklamání je sice nepříjemné, ale nemusí být nijak výrazné. Ve většině případů pramení z našeho nenaplněného očekávání. Do konce března potká především Blížence, Panny, Váhy a Štíry. Nepropadejte panice. Nic se nejí tak horké, jako se to uvaří. A ani vaše trápení nakonec nemusí být takové, jaké se na první pohled zdálo. Pokud budete dostatečně flexibilní, můžete nakonec situaci obrátit ve svůj prospěch. Na jaké nepříjemnosti se máte připravit? A jak s nepřízní osudu můžete bojovat? 

Blíženec (22.5. - 21.6.) - Čtverka pohárů 

Druhá polovina března Vám přinese velmi negativní pocity. Rozmrzelost a depresivní pocity Vás naprosto pohltí a Vy se v nich nakonec začnete i trochu vyžívat. Vše uvidíte černě a nebudete mít chuť ani energii cokoli změnit. Budete neustále přemýšlet nad tím, co je ve vašem životě špatně. Kvůli tomu se ale zapomenete dívat na to, co krásného Vám váš život nabízí. A že toho je opravdu mnoho. Stačí zahodit sebelítost a chmurné myšlenky a pořádně otevřít oči. Uvidíte, že se můžete mít rychle velmi dobře. 

Negativní emoce o sobě dají v březnu vědět
Negativní emoce o sobě dají v březnu vědět | Zdroj: ESB Professional/ Shutterstock

Panna (23.8. - 22.9.) - Král holí 

Vaše štěstí na konci března ohrozí starší muž, který je sice velmi důstojný a autoritativní, ale zároveň je také poněkud sebestředný a pro svůj vlastních prospěch je ochotný udělat vše. Vy do této osoby vůbec nevidíte a nejste schopní rozpoznat jeho záměry. Přesto Vás to k němu ale přitahuje. Budete mít nutkání omlouvat jeho chování a hledat čestné důvody pro jeho rozhodnutí. Nakonec ale zjistíte, že jeho motivy byly velmi sobecké. Neupínejte se příliš k této osobě a jednejte ve prospěch svůj. Vyhnete se tak velkému zklamání a dost možná také neopětované lásce

Váhy (23.9. -23.10.) - Dvojka pentaklů

Čekají na Vás poměrně nepříjemné záležitosti, které budou vyžadovat vaše aktivní řešení. Ze začátku budete velmi zklamaní, protože se situace nebude vyvíjet tak, jak jste si naplánovali. Nakonec ale seberete veškerou odvahu a energii a postavíte se svým problémům čelem. Nezapomínejte také, že s úsměvem jde všechno mnohem lépe. Díky dobrému úsudku a hravosti nakonec vyřešíte celý problém a nakonec ještě budete vděční, že Vám osud do cesty tuto zkoušku přihrál. 

Štír (24.10. - 22.11.) - Rytíř holí 

Do cesty se Vám postaví mladý a velmi atraktivní člověk. Budete mít pocit, že jste spřízněné duše. Budete si skvěle rozumět a i vaše plány do budoucnosti budou stejné. Vy to budete myslet upřímně a k tomuto člověku budete chovat velmi láskyplné city. Tato osoba je ale poněkud povrchní a nesetrvá ve vašem životě dlouho. Brzo Vás opustí a odejde z vašeho života. Budete sice smutní, ale naštěstí ne na dlouho. Rychle si uvědomíte, že tento člověk pro Vás nebyl tím pravým a budete nakonec vděční za ty krásné chvíle a vzpomínky.   

Zdroj článku:
  • Autorský text