Horoskop na 2. zářijový týden: Střelci se pohádají s přáteli, Panny budou hravé

Horoskop na 2. zářijový týden: Střelci se pohádají s přáteli, Panny budou hravé
První čtyři dny budeme myslet spíše kariérně. Budeme se cítit být nuceni myslet na budoucnost. V pátek bude důležitá komunikace, aby vše proběhlo hladce, Váhy totiž budou mít na Merkur velký vliv. O víkendu se Měsíc přesune do vlivu Ryb, budeme mít posílenou intuici. Jak se bude tento týden dařit Vám? Podívejte se na naši předpověď.

Beran (21. března – 19. dubna)

Budete mít spoustu nápadů na uvolnění napětí ve Vašem zaměstnání. Pokud se o ně podělíte se svými kolegy či obchodními partnery do čtvrtka, oslavíte velký úspěch. Nebude-li se Vám v pátek nic dařit, zkuste si o tom s někým promluvit. O víkendu budete hodně intuitivní.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste-li nezadaní, od pondělí do čtvrtka uděláte vše pro to, abyste si našli někoho, kdo bude schopen uklidnit Vaše rozbouřené hormony. Láska pro Vás bude vším. V pátek pozor na hádky, nebudete mít příliš dobrou náladu. Ta se Vám vrátí v sobotu, kdy se setkáte se svými přáteli a budete si dlouze povídat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Tento týden budete myslet pozitivně a romanticky. Váš šarm, který z Vás bude vyzařovat, připoutá Vašeho partnera k Vám nebo se o Vás začne někdo zajímat, jste-li nezadaní. Avšak v pátek příliš nemluvte s člověkem, který Vás přitahuje, rozhádali byste se. Víkend je čas pohnout s Vašimi sny.

Rak (22. června – 22. července)

V pondělí a v úterý bude mnohem lepší, když se rozhodnete něco udělat jinak než běžně. Váš starý způsob tyto dny nebude fungovat. Ve středu týdne Vám někdo řekne něco, co u Vás probudí pochopení Vaší situace. V pátek se nebudete cítit doma klidně. O víkendu budete chtít zkoumat nové území.

Lev (23. července – 22. srpna)

Tento týden si budete chtít převážně povídat. S někým se zapovídáte natolik, že s ním budete chtít strávit noc, pokud jste nezadaní. V opačném případě to bude Váš partner, s nímž si budete povídat. V pátek si dejte pozor na svá slova, ať již budete komunikovat s kýmkoliv. O víkendu se svěříte dobrému příteli.

Panna (23. srpna – 22. září)

Neděje se to často, ale více než Vaše kariéra Vás nyní budou zajímat Vaše city. Budete opravdu hraví, což Vám může přinést pozornost partnera nebo někoho jiného. V pátek si však dejte pozor, s kým budete trávit svůj čas. Pokud se o víkendu budete cítit otrávení povinnostmi, zajděte si za dobrým známým.

Váhy (23. září – 23. října)

Na začátku týdne vyrazíte do společnosti, kde se postavíte za názor někoho jiného, který sdílíte. To Vám může přinést nového partnera či se tím upevní vztah s nynějším. V pátek budete přemýšlet o svém životě, poněvadž se Vám tento den nic nezdaří. O víkendu pomůžete slabším jedincům.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pozor na Vaše výkyvy nálad, zvláště v první polovině tohoto týdne. Můžete být silně přecitlivělí. Pokud se to stane, myslete na lepší zítřky. V pátek nic neplánujte ani příliš nekomunikujte s lidmi, skončilo by to katastroficky. Víkend bude o poznání lepší, budete myslet srdcem.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Od pondělí do čtvrtka si budete připadat, jako byste se neuměli správně vyjádřit, proto si budete trénovat svou argumentaci na ostatních lidech. V pátek se ošklivě pohádáte se svými přáteli a na delší dobu se navzájem odcizíte. O víkendu budete mít přehnané emoce buď pozitivní nebo negativní.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Budete hodně sdílní, což se projeví ve Vašem sektoru lásky. Buď okořeníte Váš vztah s partnerem nebo se o Vás začne zajímat někdo, kdo se Vám zalíbí. V pátek, ať uděláte cokoliv, budete mít problémy dosáhnout úspěchu. O víkendu budete mít zvýšenou schopnost sebevyjádření.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Buďte originální a styloví již v počátku týdne. Hledáte-li lásku, někoho svým pevným postojem zaujmete. Řekněte svůj názor, některé lidi to k Vám přitáhne. V pátek však nekomunikujte s nikým o svých přesvědčením, pouze byste se pohádali. O víkendu popřemýšlíte, jak být zvýšit svou prosperitu.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud hledáte inspiraci, na začátku týdne se Vám naskytne, pokud budete dostatečně komunikativní. Můžete si popovídat s dobrým přítelem či se zúčastnit skupinové debaty. V pátek odkryjete svůj emocionální problém a vyřešíte ho. O víkendu zazáříte na veřejnosti.

Zdroj článku: