Partnerský horoskop na 2. únorový víkend: Raci vyřeší partnerský problém, Střelci odpustí

Partnerský horoskop na 2. únorový víkend: Raci vyřeší partnerský problém, Střelci odpustí
Merkur se v sobotu ocitne pod vlivem Vodnáře, což nás donutí popřemýšlet o vztahu více logicky. Uvědomíme si, co chceme, a pokud chceme vztah zpečetit sňatkem, tento víkend je ten nejlepší čas si o tom s partnerem promluvit. Víkend bude hodně klidný. Co můžete od svého partnerského života čekat Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Tento pátek se zaměříte na to, kam Váš vztah vlastně směruje. Pokud nejste spokojeni se současnou situací ve vztahu, začnete pracovat na nápravě. Pozor na pocit selhání. V sobotu budete více komunikativní a s partnerem si budete povídat. Totéž platí i v neděli.

Býk (20. dubna – 20. května)

V pátek přijdete na to, co partnerovi ve vztahu chybí, a Vy se mu také svěříte. Nyní nastává klidný víkend bez hádek. V sobotu budete mít spoustu nápadů, jak vztah vylepšit, aby byl příjemnější pro Vás oba, a v neděli si budete užívat prvních úspěchů při nápravě vztahu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Můžete pocítit nedůvěru v partnera v pátek, tyto obavy ale brzy zmizí. Dokážete odhadnout, které Vaše myšlenky jsou mylné. V sobotu a v neděli se budete chtít s partnerem sblížit. Společný výlet není vyloučen, naopak dokáže obnovit důvěru ve vztahu, která mohla zmizet.

Rak (22. června – 22. července)

Můžete být v pátek posedlí svým partnerem natolik, že můžete vyvolat menší hádku. Naštěstí nebude trvat dlouho a usmíříte se. Zároveň se dohodnete, že toto by se již nemělo nikdy opakovat. V sobotu a v neděli si uvědomíte, že Vaše chování vztahu škodí, a přestanete s tím.

Lev (23. července – 22. srpna)

V pátek popřemýšlejte, jak byste Vy osobně mohli zlepšit vztah, pokud není ideální. Přijdete na to, že i Vy máte své mouchy. V sobotu a v neděli budete chtít si s partnerem promluvit, možná o svatbě, možná o něčem jiném. Tento rozhovor výrazně zlepší vztah.

Panna (23. srpna – 22. září)

Je možné, že v pátek budete o svém partnerovi pochybovat, pokud nemáte dobrý vztah. Na druhou stranu, konečně zjistíte, co je ve vztahu špatně. V sobotu a v neděli nebudete mít na hádky ani pomyšlení, proto uděláte pro partnera cokoliv, jen aby s nimi nezačal.

Váhy (23. září – 23. října)

Se svým partnerem se s největší pravděpodobností v pátek pohádáte, poněvadž nebudete mít na svou rodinu stejný názor jako on. Toto však nebude trvat dlouho a večer si budete opět rozumět. Po zbytek víkendu budete využívat svou kreativitu, abyste partnera mile překvapili.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Máte-li ve vztahu nějaké spory, v pátek zjistíte, v čem je problém, a spory urovnáte. Večer bude tento pátek veselý, s partnerem si pohrajete. V sobotu dostanete nápad, jak by se Váš vztah mohl ještě zlepšit, a to společnou aktivitou. V neděli vše začnete realizovat a vztah se zlepší.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nezapomeňte partnerovi v pátek říci, že jste za něj vděční, a dbát na to, aby to byla pravda. Můžete si všimnout, že partner příliš utrácí, a nebude se Vám to líbit. Na druhou stranu, v sobotu a v neděli se začnete zajímat, proč to váš partner udělal, a odpustíte mu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ve vztahu si popovídáte se svým partnerem a zjistíte, co si o vztahu myslí, a to v pátek. Budete rádi, že to víte, poněvadž budete vědět, jak na tom jste. V sobotu a v neděli se zaměříte na to, co byste mohli udělat, abyste vztah zlepšili.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tento víkend, převážně v pátek, začnete opouštět myšlenky na věci, které jsou již za Vámi a pro Váš vztah jsou spíše škodlivé než prospěšné. V sobotu a v neděli začnete se svým partnerem více komunikovat, čímž docílíte ke značného zlepšení situace ve vztahu.

Ryby (19. února – 20. března)

Povídání si s Vašimi přáteli v pátek může poškodit vztah a Vy v něj můžete přestat věřit. Věřte své intuici, nikoliv slovům nikoho mimo vztah, pokud Vám přátelé neposkytnou důkazy. V sobotu a v neděli popřemýšlíte, zda svému partnerovi nekřivdíte, když si o něm myslíte špatné věci.

Zdroj článku: