Jakmile s Vámi Štír začne flirtovat, budete se cítit jako zhypnotizovaní

Jakmile s Vámi Štír začne flirtovat, budete se cítit jako zhypnotizovaní
O Štírech je hodně známo, že jsou ke svým partnerům majetničtí, ale také se s ním dokážou sexuálně spojit. Pokud Vás Štír neustále chrání, možná s Vámi flirtuje. Jaké jsou jeho další tajné zbraně, kterými se bude snažit na Vás zapůsobit, či Vás alespoň dostat do postele?

Využije všechen svůj půvab a naplno projeví svůj zájem o Vás

Štír flirtuje ve chvíli, kdy se mu někdo líbí – v běžném slovníku to znamená ve chvíli, kdy ho někdo sexuálně přitahuje. Jste-li ten případ Vy, bude se kolem Vás neustále motat a k flirtu využijí hlavně své tělo, o němž je přesvědčen, že je dostatečně atraktivní na to, aby Vás jím zaujal. Také se bude nacházet ve Vaší přítomnosti a neustále po Vás pokukovat. Ví, že stojíte za jeho námahu.

Nebude před Vámi tajit, že se mu líbíte, ba naopak. Hned pochválí to, co se mu na Vás líbí nejvíce. Přetvařování nejsou jeho parketa, pokud má dojem, že se Vám zalíbí takový, jaký je doopravdy. Bude Vás lovit dlouhé dny. Jakmile se rozhodne, že se stanete jeho sexuálním partnerem, neexistuje téměř nic, co by ho od tohoto rozhodnutí mohlo odradit.

Neustále se Vás na něco vyptává

O sobě Vám téměř nic neřekne, ale začne se hodně ptát na Vás, především na intimní otázky, které Vám mohou být hodně nepříjemné. On ale bude chtít znát odpověď za každou cenu a nezastaví se, dokud mu nevyhovíte. Tím Vás může pochopitelně odradit, ale jemu to rozhodně nevadí. Myslí si, že Vás může mít, protože k Vám něco cítí.

Pokud zrovna nevyzvídá nic intimního, bude se Vás snažit získat tím, že se Vás ptá, jak se máte a zda něco nepotřebujete. Ještě dodá, že mu na Vás hodně záleží a chce pro Vás jen to nejlepší. To může být pravda, ale nemusí. Štír je totiž manipulátor profesionál a zařídí, že mu budete bezmezně věřit.

Pokud Vás vidí jako potenciálního partnera, bude testovat Vaši loajalitu

Pokud Vás nemá pouze pro zábavu, ale něco k Vám cítí, připravte se na velký test Vaší loajality. Bude chtít vědět, zda stojíte za jeho námahu. Jeho otázky se mohou stát nepříjemnými a budou se podobat více křížovému výslechu – na jednu a tu samou informaci se Vás zeptá mnoha způsoby, čímž si ověří, zda jste k němu plně upřímní nebo si částečně vymýšlíte. Štír nenávidí, když má zlomené srdce, a proto zařídí, aby k tomu nikdy nedošlo.

Také za Vámi může vyslat inkognito svého známého a požádá ho, aby se Vás pokusil svést. Tyto praktiky Štír provozuje téměř neustále, poněvadž má rád všechno ve svém životě pod kontrolou. Nikomu nedůvěřuje sám od sebe, a i když jste někdo, do koho se zamiloval a rád by ho měl jako svého partnera, jeho rozsáhlému testu loajality a upřímnosti stejně neuniknete.

Zdroj článku: