Zpěvačka a šiřitelka hoaxů Ilona Csáková sdílí na sociálních sítích opravdové perly

Zpěvačka a šiřitelka hoaxů Ilona Csáková sdílí na sociálních sítích opravdové perly
Ilona Csáková patří mezi popírače covidu, odpůrce roušek a vakcín a už od začátku pandemie to dává dost najevo. Na sociální sítě sdílela nespočet příspěvků podporující její teze, relevantní zdroj byste však hledali jen stěží.

Díky pandemii je na sociálních sítích určitě více aktivních uživatelů, než tomu bylo před jejím začátkem. Prostřednictví různých platforem se svými fanoušky komunikují herci, zpěváci, nebo i celá divadla. Výjimkou zde není ani zpěvačka Ilona Csáková, která je aktivní až abnormálně. Zdali je to dobře, nebo naopak, to by měl každý posoudit sám. Občas ale paní Csáková vypustí do světa opravdové perly.

Pravda o respirátorech 

Mezi nejčastější témata, která Ilona se svými fanoušky diskutuje, je "pravda" o rouškách a respirátorech. Například to, že nošením respirátoru dochází k pomalejšímu okysličování krve. Toto však žádné vědecké šetření nepotvrdilo. Dokonce sám Facebook označuje tyto statusy za nepravdivé. Relevantního zdroje informací bychom se na jejím profilu skutečně nedohledali.

Poklona Klausovi 

Po příspěvku, kde vyjádřila souhlas a poklonu našemu bývalému prezidentovi se na ní strhla lavina komentářů o tom, že by se raději měla věnovat jenom zpěvu. Václav Klaus je rovněž známý svými postoji ke koronaviru a obecně je to velice kontroverzní osobnost.

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Za pandemií stojí Bill Gates

I když tomu třeba nevěříte, tak vtipy o tom, že vakcinací ostaneme do těla čip, díky kterému o nás bude Bill Gates vědět všechno někteří berou skutečně vážné, třeba právě Ilona Csáková. Sdílela nespočet příspěvků o tom, jak celá pandemie vznikla jen za prospěchem Billa Gatese. Sama je prý ochotná proti tomuto bojovat, no tak uvidíme, až kam je schopná zajít.

Zdroj: Paolo Bona / Shutterstock