Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel nebo Stephen Colbert? Kdo má tu nejzábavnější late night show

Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel nebo Stephen Colbert? Kdo má tu nejzábavnější late night show
Vtipné monology, velký orchestr, prominentní obličeje a spoustu srandy. Takhle vypadá typická americká late night show. Tyto pořady se na druhé straně oceánu produkují v nadmíře. V tomto článku se podíváme na ty nejzábavnější na světě.

The Tonight Show starring Jimmy Fallon

Fallon patří mezi velmi aktivní lidi, proto se vyhýbá mnoha starým standardním zvykům jako jsou například pouze suché rozhovory na gauči. Nejčastěji se celebrity hned po rozhovoru zapojují do různých her. A přesně tyto hry dodávají show trochu srandy a ukazují hollywoodské hvězdy v úplně jiným světle. Fallon je navíc rozený entertainer, zpívá, hraje na kytaru a harmoniku a je takřka vždycky veselý. K němu se vrací i ty největší hvězdy, které se do jiných talkshow nejčastěji ani nepodívají, což je pro diváka samozřejmě znovu skvělou podívanou.

Zdroj: Autor: Rena Schild / Shutterstock

K němu se vrací i ty největší hvězdy, které se o jiných talkshow nejčastěji ani nepodívají.

Jimmy Kimmel Live

Zdá se, že Jimmy Kimmel se ze všech současných late night moderátorů nejvíce baví, což znamená, že se my bavíme s ním. Je to šprýmař, který si libuje v klasických late night zvycích, ať už se jedná o rozhovory na gauči nebo typické kladení absurdních otázek obyčejných lidí na ulici (jako v českém pořadu „Nikdo není dokonalý“), všechno připomíná klasickou late night show. Zajímavostí je každopádně jeho rivalita s hercem Mattem Damonem a jeho (po celé Americe doslova milovaný) sidekick Guillermo.

The Late Show with Stephen Colbert

Přechod Stephena Colberta z jeho satirické show „The Colbert Report“ na tradičnější late night show vyvolalo několik otázek, hlavní ale byla, jestli se tato pozice opravdu na Colberta hodí. Ukázalo se, že „The Late Show“ dává Colbertovi možnost nejen být satirickým, jak ho známe a milujeme, ale někdy i prostě jen dětinským, ironickým, ale také cynicky či politicky investigativním. Jeho rozhovory s celebritami jsou vždy perfektně tvořené pro danou hvězdu, s politikem si povídá úplně jinak než třeba s komikem nebo hercem či herečkou. A rubrika „Meanwhile“, tedy „Mezitím“ (zde diskutuje divné až zcela absurdní zprávy), patří mezi jednu z nejzábavnějších věcí americké televize.

Zdroj: