Partnerský horoskop na 1. listopadový týden: Vodnáři si nebudou jisti vztahem, Panny se udobří

Partnerský horoskop na 1. listopadový týden: Vodnáři si nebudou jisti vztahem, Panny se udobří
Začátkem týdne většina z nás bude se svým partnerem chtít strávit co nejvíce času, nastává čas romantiky. Ovšem v pátek a v sobotu se to změní, poněvadž Venuše se ocitne pod vlivem Štíra a společně s Uranem zhatí všechny romantické chvilky. V neděli nebudeme sdílet žádné emoce se svým partnerem. Co čeká Vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Do čtvrtka budete mít pocit, že si s partnerem skvěle rozumíte, užijete si spolu spoustu zábavy a podniknete hodně dobrodružných cest. V pátek se vše změní, tento den a v sobotu si totiž budete stát za svým názorem a Váš partner ho nezmění. V neděli si uvědomíte, že děláte mnoho kompromisů.

Býk (20. dubna – 20. května)

Začátkem týdne budete příliš přepracovaní na to, abyste měli na svého partnera dostatek času. Ve středu a ve čtvrtek partnerovi vše vynahradíte. Užijte si romantiku, poněvadž v pátek a v sobotu na ni nebudete mít nejmenší chuť. V neděli Vás partner opravdu naštve svým rozhodnutím.

Blíženci (21. května – 21. června)

Od pondělí do čtvrtka budete schopni zjistit, zda Váš vztah stojí za to, abyste v něm pokračovali. Je možné, že v pátek a v sobotu začnete přemýšlet o svém minulém vztahu, nedovolte však, aby tyto myšlenky rozbili Váš nynější vztah. V neděli budete mít pocit, že partnera nepotřebujete.

Rak (22. června – 22. července)

S partnerem si budete na začátku týdne rozumět, budete si dlouze povídat o Vašem vztahu i o jiných tématech. Nicméně uprostřed týdne nebudete intimně příliš propojeni. V pátek nebo v sobotu se Váš rozhovor zvrtne, jsou možné hádky. V neděli budete chtít partnerovi vyhovět, nebude to však možné.

Lev (23. července – 22. srpna)

V pondělí můžete pocítit potřebu být se svým partnerem celý den. V úterý můžete emocionálně vybuchnout, což může způsobit silnou hádku. Ve středu a ve čtvrtek budete mimořádně přítulní. V pátek a v sobotu se pohádáte kvůli odlišným názorům. V neděli můžete chtít na lásku zanevřít.

Panna (23. srpna – 22. září)

Od pondělí do čtvrtka máte šanci udobřit se se svým partnerem, pokud jste se v blízké minulosti nepohodli. V pátek a v sobotu můžete zažít kritické chvilky. Ujistěte se, že víte, co říkáte, než něco partnerovi vyčtete. V neděli můžete ve vztahu zaznamenat závažný problém, řešte ho v klidu.

Váhy (23. září – 23. října)

V pondělí pro Vás partner bude hotový anděl, budete se proto starat o jeho duševní pohodu. Od úterý se vyskytnou menší hádky, budou však nárazové. O víkendu si budete chtít s partnerem hodně povídat a trávit s ním čas, ovšem v neděli můžete mít pocit, že se láska z jeho strany vytratila.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V první polovině týdne navrhnete rande na těch nejneobvyklejších místech, budete chtít svého partnera mile překvapit. Od pátku však budete hodně přecitlivělí a budete mít pocit, že svému partnerovi nemůžete věřit. To se zhorší v neděli, kdy svého partnera zasypete kritikou.

zdroj: Rido / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Váš partner Vás první čtyři dny v týdnu bude fascinovat. V jeho přítomnosti se budete cítit mimořádně milováni a zasypete ho spoustou sladkých slov. V pátek a v sobotu budete řešit nedorozumění ve vztahu, nicméně s partnerem i tak prožijete příjemný víkend.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

První čtyři dny bude komunikace ve vztahu klíčová a může vyřešit spoustu problémů, které se mohou v průběhu týdne vyskytnout. V pátek a v sobotu Vás partner může naštvat nebo Vaši přátelé Vám o něm mohou říci něco nepěkného. V neděli se stanete vůči partnerovi chladní.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Partner Vám v první polovině týdne bude svatý, budete ho skoro považovat za svého vlastního boha. Řeknete si, že lepšího člověka jste snad potkat nemohli. Ovšem v o víkendu lze čekat hádky, které výrazně zesílí v neděli, kdy se Vám partner bude jevit jako naprosto cizí člověk.

Ryby (19. února – 20. března)

První dva dny si s partnerem užijete společně strávený čas. Ve středu a ve čtvrtek si nemusíte rozumět, pokud nesdílíte stejný názor na vztah. V pátek a v sobotu můžete zapomenout na romantiku, nejspíše se na partnera naštvete. V neděli začnete o vztahu pochybovat.

Zdroj článku: