Přimět Blížence, aby si Vás všiml, není žádná věda

Přimět Blížence, aby si Vás všiml, není žádná věda
Tito lidé jsou velmi zvídaví a chtějí se přátelit s lidmi. Problém nastává, když se do něho zamilujete a přáli byste si, aby on udělal to samé. Co se týče lásky, příliš lidem nevěří a lehce se začne nudit. Jak na to, aby se Vaše šance znásobily?

Ukažte mu, že mu dokážete pomoci

Váš potenciální partner je často nerozhodný, a to natolik, že pokud o něčem přemýšlí po celý týden, dá si dohromady všechna pro i proti jeho jednotlivých rozhodnutí, nedokáže s jistotou říci, jak se rozhodne. Při rozhodování je též opravdu zbrklý a poté má pocit, že se nerozhodl správně.

Potřebuje někoho, kdo by mu s rozhodováním pomohl. Pokud mu chcete dokázat, že Vám na něm záleží, rozhodně při jeho žádosti o pomoc pouze nekrčte rameny a neříkejte, že nevíte, co byste dělali na jeho místě nebo že nevíte. Pokud rozvinete jeho problém, který chce vyřešit, a vytvoříte z Vašich řešení slovní sloh, utkvíte mu v paměti spíše.

Projevte mu důvěru

Tento člověk příliš nevěří vztahům a přeje si svou vlastní svobodu. Nic pro něj není horší, než když uvízne ve vztahu s partnerem, který se k němu přisaje a s nímž by již nepocítil ani trochu té volnosti. Pokud Vás bude milovat, nevěra pro něj není přípustná, a žárliví lidé ho rozhodně nepřitahují. Ukažte mu, že jste pohodový a veselý člověk, který se také rád baví. Sdělujte mu své názory, které jsou svobodomyslné. Pokud s Vámi zrovna nechce trávit čas, řekněte mu, že to respektujete.

Zdroj: Superstar / Shutterstock

Žádejte ho o jeho názor

Ukažte mu, že Vás jeho názor zajímá. Svěřte se mu se svým problémem či rozhodnutím a nechte ho se vyjádřit, co si o tom všem myslí. K tomuto kroku byste se měli uchýlit jen tehdy, když máte hromadu času. Tento člověk je totiž hodně komunikativní, a pokud ho požádáte o jeho názor, je ochoten si s Vámi povídat několik hodin, pokud jste mu sympatičtí. Budete-li schopni mu naslouchat a odpovídat, zvýšíte šanci, že se do Vás zamiluje.

Zkoušejte s ním nové věci

Blíženec je velmi zvídavý člověk. Pokud z Vás netahá všelijaké informace, které jsou v různých ohledech naprosto zbytečné, jen proto, aby o Vás zjistil co nejvíce faktů, rád zkouší nové věci. Zajímá ho naprosto všechno, takže pokud ho chcete uchvátit zajímavým výletem či potenciálním novým koníčkem, rád přijme Vaši nabídku, pokud nemá hodně práce, kterou je potřeba udělat. Rád se baví a Vaše nabídka ho potěší.

Zajímejte se o jeho názory a nápady

Člověk, do něhož jste se zamilovali, rád sdílí své názory, proto se rád zdržuje v přítomnosti zvědavých lidí, s nimiž může sdílet své zájmy, nápady a názory. Pokud mu dokážete, že se zajímáte o jeho myšlenky a nápady, a navíc je chcete rozvíjet v rozhovoru, je dost pravděpodobné, že si usmyslí, že by s Vámi rád vstoupil do vztahu. Jeho největší noční můra je mít partnera, s nímž si nemá co říci.

Zdroj článku: