Jak přimět Býka, aby se do Vás zamiloval. Zvyšte své šance na úspěch

Jak přimět Býka, aby se do Vás zamiloval. Zvyšte své šance na úspěch
Býk je tvrdohlavý člověk, který má na vše pevný názor. Možná to Vás na něm tolik přitahuje. Nejspíše je to však jeho smysl pro jemnost a romantiku. Avšak ani člověk poháněný láskou Vám nedává jistotu, že se zamiluje zrovna do Vás.

Dejte mu nejistotu, zda o něj stojíte

Býk se obvykle nezamiluje do osoby, která mu od prvního dne dává najevo, že by s ním chtěla strávit zbytek svého života. To většinou nefunguje. Tento člověk většinou zprvu nevěří lidem a v případě potenciálního vztahu neexistuje výjimka. Myslí si, že vztah vytvořený z lásky na první pohled nebude mít v budoucnu smysl. Další důvod, proč byste to měli dělat, je, že se lehce zamiluje do osoby, o níž si myslí, že ji nemůže mít.

Nenuťte ho žárlit

Tento člověk chce milovat a být milován. Chce mít jistotu, že s ním budete chtít strávit zbytek svého života, poněvadž do Vás investuje hodně energie, času i peněz. To poslední, co chce udělat, je zjistit, že jeho snaha o pohádkový vztah byla naprosto zbytečná. Nedělejte proto nic, co by mu vadilo, a nepokoušejte se ho donutit říci Vám, že k Vám něco cítí, prostřednictvím žárlení. Pokud by k Vám něco opravdu cítil, vztah by zahodil, pokud by pocítil žárlivost.

Buďte tu vždy pro něj

Jak už bylo řečeno, Býk hledá lásku do konce života. Také si ale bude chtít se svým partnerem povídat, popřípadě se mu moci vyplakat na rameno a cítit empatii z jeho strany. Abyste měli šanci, že se do Vás zamiluje, dopřejte mu tento pocit již nyní. Projevte mu svou lásku tím, že tu vždy pro něj budete, pokud Vás bude potřebovat. Pomozte mu řešit jeho problémy. Vždy se však před Vaší pomocí zeptejte, zda si přeje, abyste mu pomohli. Většinu věcí totiž rád řeší sám.

Zdroj: Antonio Guillem/ Shutterstock

Neustále ho chvalte

Pochvala je ten nejlepší projev náklonnosti, jaký můžete Býkovi dát. Jako u všech lidí, i u tohoto člověka však platí, že nic se nesmí přehánět, hlavně pochvaly, aby Vám věřil. Býk lehce pozná, kdy svou pochvalu myslíte vážně a kdy ne. Pokud Vaše pochvaly budou řečeny od srdce a upřímně, Váš skrytý miláček si Vás začne více všímat a začne o Vás také hodně přemýšlet, což je velký krok kupředu.

Snažte se vypadat lépe

Člověk narozený v Býku si zakládá na své vizáži, jak jste si již určitě stačili povšimnout. Snaží se vypadat co nejelegantněji i v případě, že nemá příliš mnoho peněz na rozhazování. Je tudíž pravděpodobné, že se zamiluje do člověka, který dobře vypadá. Nevýrazné barvy oblečení a nevyzývavé obleky jsou to, co ho dokáže naplnit láskou. Pokud toto nesplňujete, zkuste změnit šatník, až se s ním příště setkáte, a uvidíte, co to udělá.

Ukažte mu své slabé místo

Má rád upřímnost. A nebude Vám věřit, dokud mu neodkryjete Vaši slabinu. Ovšem pokud se rozhodnete to udělat, projevíte mu svou náklonnost a důvěru, a jemu již nebude dělat takový problém Vám začít důvěřovat. Nejspíše zjistíte, že k Vám začne být mnohem otevřenější než kdy jindy. Ví dobře, že pokud proti němu něco použijete, on Vám to bude mít čím oplatit.

Zdroj článku: