Co by vám chtěla vzkázat osoba, která na vás dohlíží z nebe?

Co by vám chtěla vzkázat osoba, která na vás dohlíží z nebe?
Asi každý má člověka, kterého měl moc rád, ale bohužel už není mezi námi. Často se vám zasteskne. Co by vám chtěla tato osoba, která na vás dohlíží z nebe, vzkázat? 

Beran   

Čeká na vás velký úspěch. Vaše osoba na vás dohlíží a postará se o to, abyste byli v životě šťastní. Chce abyste věděli, že se vám bude zase brzo dařit ve všech oblastech vašeho života. Čeká vás krásné období.  

Býk   

Trápí vás nějaké zdravotní problémy? Ať už pokulhává vaše fyzické nebo psychické zdraví, již brzy se váš zdravotní stav zlepší a vám budete zase lépe. Vaše milovaná osoba v nebi nad vámi drží ochrannou ruku.  

Blíženec   

Vaše milovaná osoba v nebi by vám ráda vzkázala, abyste se naučili dělat kompromisy. Občas si jdete příliš tvrdě za svým a potom také příliš tvrdě narazíte. Pracujte na umění tvořit kompromisy a bude se vám dařit v mezilidských vztazích mnohem lépe.  

Rak   

Až se příště dostanete s někým do konfliktu nebo hádek, vzpomeňte si na osobu z nebe, kterou jste milovali. Co by vám v tu chvíli řekla? Zahoďte ego a agresivní chování a zvolte raději mírumilovné řešení. Mír vám získá mnohdy více než boj.  

Lev   

Jak by zněl vzkaz od vaší osoby? Zbavte své srdce nenávisti. Nenechejte se trávit starými křivdami a odpusťte. Nenávist a zloba nejvíce ublíží jen a pouze vám samotným. Odpusťte lidem, kteří vám někdy ublížili a očistěte své srdce.  

Panna   

Vaše osoba v nebi ví, že máte velké přání a sen. A také ví, že už se tam nahoře pracuje na tom, aby se váš sen již brzy splnil. Jediné, co musíte ještě udělat je chvíli počkat. Nevzdávejte se a buďte trpěliví. Brzy se dočkáte. 

Váhy   

Váš velký sen se již brzo splní. Možná neproběhne všechno tak, jak jste si naplánovali, ale výsledek bude ten, který si již dlouho přejete. Pokud si budete myslet, že se situace nevyvíjí tak, jak jste si vysnili, vzpomeňte si na to, že nebe třeba jen zvolilo jinou cestu ke stejnému cíli.  

Štír   

Vaše milovaná osoba z nebe by vám chtěla vzkázat, abyste se nevzdávali, a ještě chvíli vydrželi. Do několika týdnů se vše v dobré obrátí a vám se začnou plnit Vaše přání a budete zase šťastní.  

Střelec   

Možná se vám v poslední době nedaří. Jste unavení a už vás to moc nebaví. Ale nebojte. Ať už na vás dohlíží babička nebo některý z rodičů, chtějí, abyste věděli, že vaše situace se již velmi brzo zlepší a vám se vrátí energie a chuť do života.  

Kozoroh   

Často se své osoby v nebi ptáte na nejrůznější důležité otázky, ale máte pocit, že vás neslyší. Tato osoba vás slyší moc dobře, ale chce vám říct, že tu správnou odpověď na vaše otázky máte ve své duši. Meditace vám může pomoci je získat. 

Vodnář   

Bojujte. Buďte asertivní a se vší slušností bojujte o to, co opravdu chcete. Jste silní a dokážete všechno co chcete. Nezapomínejte na to! To je přesně to, co by vám vaše milovaná osoba právě teď řekla.   

Ryby   

Nebuďte smutní. Možná se vám právě teď nedaří, ale do několika měsíců bude zase všechno dobré a vám se začne skvěle dařit a vaše situace se vyřeší ve váš prospěch. Buďte trpěliví.  

Zdroj článku:
  • Autorský text