3 nejstylovější znamení, která velí módním trendům. Také jdete s dobou?

3 nejstylovější znamení, která velí módním trendům. Také jdete s dobou?
Někdo má módu prostě v krvi. Módnímu vkusu se nedá úplně naučit, musíte na něj mít cit. A tato tři znamení ho rozhodně mají. Pokud tedy tápete, co na sebe nebo potřebujete na nákupy, není nikdo lepší, kdo by vám mohl poradit. Která znamení jsou tedy nejstylovější z celého zvěrokruhu a proč?

Býk

Býky přitahují hezké a luxusní věci. Jsou to nenapravitelní požitkáři a materialisté a módní kousky si dopřávají, i když na tom nejsou finančně nejlépe a musí šetřit, kde se dá. Stejně si umí najít způsob, jak vypadat stylově. Ať už je to tak, že všechno utratí, nebo si své oblečení sami ušijí, upletou nebo dozdobí. Jsou totiž kreativní, mají vkus a vědí, jaký styl se k nim hodí. Nové módní kousky, ale i milované stálice v jejich šatníku je naplňují štěstím, protože vědí, že jim sluší, což jim dodává sebevědomí.

Navíc zbožňují nové věci a jejich vůni, a tak si nakupování umí pořádně vychutnat. Už během nákupu v hlavě vymýšlí stylové outfity a kombinace barev, kterými vyjádří svou osobnost. Jejich šatník je tedy rozmanitý, ale také praktický. Před módními výstřelky totiž dávají přednost snadno kombinovatelným kouskům, které nikdy nevyjdou z módy. Při výběru je pro ně důležité také pohodlí. Prostě to umí prakticky a zároveň stylově.

Pokud jsou bohatí, dokážou svůj styl dotáhnout k naprosté dokonalosti. Budou kupovat oblečení se zajímavými střihy od luxusních značek a pořádně si vychutnávat procházení po ulici s plnými taškami od známých designerů. Nedělali by to však jen kvůli statusu a luxusu. Možná jen malinko. Záleží jim totiž hlavně na kvalitě a říkají si, že je lepší koupit dražší oblečení, které jim vydrží déle, než levné a nekvalitní kousky, které se za chvíli zničí

Myslí také na přírodu, a tak se snaží alespoň trochu sledovat, jak ekologická je výroba jejich oblečení a v jakých podmínkách se vyrábí. Právě proto budou raději sázet na dražší značky nebo návrháře. Nevyčítejte jim tedy, že jsou snobi, snaží se jen myslet na všechno.

Lev

Lvi berou celý život jako velké přehlídkové molo. Zbožňují, když jsou středem pozornosti, a toho nedosáhnou lépe než nějakou extravagantní róbou. Vůbec jim nevadí, když jsou mnohem vymóděnější než všichni ostatní v místnosti. Naopak si užívají udivené a závistivé pohledy, které na ně všichni upírají. Umí totiž z celé situace udělat hotové představení a jejich módní outfit jim jen dodá odvahu. 

Nehledají si důvody, proč se stylově obléknout, zkrátka to dělají pořád. Nepřestane vás udivovat, jak hezky se obléknou jen na nákup nebo na prohlídku k doktorovi. Zkouší tedy odvážné a excentrické kombinace a střihy a zkrátka vědí, jak zaujmout.

Narozdíl od Býků však nejsou tak praktičtí a nakupují spíše podle současných trendů a své nálady. Kupují to, co je zaujme, a nepřemýšlí nad tím, jestli oblečení vůbec unosí nebo jestli ho mají s čím sladit. Jako správné ohnivé znamení jdou totiž do všeho po hlavě bez sebemenšího rozmýšlení. Jejich peněženka to však po pár nákupech pravděpodobně pocítí. Nemůžete ale popřít, že umí vždy zazářit, a to bez výjimky.

Váhy

Váhy mají zvláštní cit pro krásu. Díky své kreativitě a nápaditosti mají nenahraditelný vkus. Rády totiž zkrášlují a zdobí, a tak se umí pořádně vyřádit i na svých outfitech, které jsou často úplně umělecké. Jejich styl je vyvážený a umírněný, ale umí s ním zaujmout.

Narozdíl od Lvů se extravagantním kouskům spíše vyhýbají, ale umí najít přesně to, co se k nim hodí.

Jsou esteticky založené a nad svým oblečením se tedy pečlivě zamýšlí. Ranní oblékaní je pro ně jako nějaký svatý rituál, protože si užívají, jak jim to sluší, a umí ocenit, jak dobře si své oblečení dopředu vybraly. S výběrem oblečení umí dobře poradit také druhým, a tak mezi nimi často najdete dokonce módní návrháře nebo modelky.

Zdroje článku: