V září čeká každé znamení zvěrokruhu nejšťastnější den! Na splnění svých přání se mohou těšit Berani nebo Váhy

V září čeká každé znamení zvěrokruhu nejšťastnější den! Na splnění svých přání se mohou těšit Berani nebo Váhy
Konec prázdnin znamená pro většinu z nás rozloučení se s létem a odpočinkem. Budete se loučit s létem v nostalgii nebo si ještě užijete naplno posledních slunných dní? Měsíc září je ještě plný pozitivních okolností a každý z nás se může těšit na svůj šťastný den!

Prázdniny sice skončily, zato léto ještě není zcela u konce. Mnoho z nás prožije ještě plno šťastných okamžiků. Některé dny budou dokonce magické a některým jedincům se splní i ta nejtajnější přání! A kdy bude ten váš šťastný den? Zjistěte, co přinese měsíc září za nové příležitosti a na co se můžete těšit! 

Beran 21.3. - 20.4.

Váš nejšťastnější den v měsíci: 29. září

Vychutnejte si tento magický den, který má speciální moc právě pro vás! V tento den je totiž měsíc v úplňku a vstupuje do znamení Berana. Úplněk vám přináší duchovní sílu i novou energii. Jste více propojeni se svým tělem i s vesmírnou sílou, a proto můžete očekávat splnění vašich přání. 

Býk 21.4. - 21.5. 

Váš nejšťastnější den v měsíci: 9. září

Měsíc září je pro vás celkově šťastným obdobím. Už od samého začátku měsíce se vám bude dařit a bude vám přáno i v lásce. Zažijete hezké chvíle a čeká vás i nějaká cesta, která vás velmi obohatí. Jupiter v Býku také značí, že se vám bude dařit v oblasti financí a přinese vám materiální stabilitu.

Blíženci 22.5. - 21.6.  

Váš nejšťastnější den v měsíci: 15. září

Rozjezd v novém měsíci vám bude dělat trochu problémy. Přes léto jste dočerpali chybějící energii a nedokážete se znovu naladit na pracovní povinnosti. V polovině měsíce si zase vše sedne a užijete si ještě poslední slunné dny. Čekají vás také zajímavá setkání a nové možnosti.

Rak 22.6. - 22.7.

Váš nejšťastnější den v měsíci: 18. září

Celkově tento měsíc prožijete v poklidu a nemusíte očekávat žádné dramatické změny. Dařit se vám bude zvláště v práci, kde vám půjde vše od ruky. Úspěšná pro vás bude druhá polovina měsíce, kdy se dočkáte nějakého pracovního úspěchu. Pocítit můžete i zlepšení v oblasti vztahů a rodinných záležitostí.

Raci mohou očekávat poklidný měsíc
Raci mohou očekávat poklidný měsíc | Zdroj: polkadot_photo/ Shutterstock

Lev 23.7. - 22.8. 

Váš nejšťastnější den v měsíci: 8. září

Do nového měsíce vstoupíte šťastnou nohou. Budete vyzařovat pozitivní energií a díky tomu si do života přitáhnete i pozitivní okolnosti a stejně naladěné lidi. Jelikož je ve vašem znamení právě přítomná Venuše, bude vám přáno hlavně v oblasti lásky a vztahů. Vzbudíte zájem u druhého pohlaví, což se projeví i na vašem sebevědomí. 

Panna 23.8. - 22.9.

Váš nejšťastnější den v měsíci: 16. 9.

Měsíc září je právě ve vašich rukou! Zvláště v první polovině měsíce můžete pocítit úspěch a konečně se vám něco velkého povede. Užijete si přítomnosti svých nejbližších a pokud máte ještě v plánu narozeninovou oslavu, skvěle si ji užijete v rodinném kruhu.

Váhy 23. 9. - 23.10. 

Váš nejšťastnější den v měsíci: 23. září

V tento den vstupuje Slunce do znamení Vah a vám přináší skvělé příležitosti. Počátek podzimního období pro vás znamená novou životní energii. Budete si naplno užívat poslední slunné dny a na samém konci měsíce se vám může splnit vaše dlouhodobé přání. 

Štír 24.10. - 22.11. 

Váš nejšťastnější den v měsíci: 14. září

Pro vás rozhodně ještě léto nekončí a chcete si i nadále užívat teplých dní. Duchem jste stále ještě na dovolené a nedokážete přepnout na pracovní režim. Naštěstí vás nečeká mnoho povinností a v práci by vás nemělo nic zaskočit. Bude vás čekat ještě nějaká cesta nebo kratší dovolená, kterou si užijete.  

Střelec 23.11. - 21.12.

Váš nejšťastnější den v měsíci: 26. září

Máte pocit, že se vám nyní nahromadilo plno pracovních povinností a že to nemůžete zvládnout. Také doma se skoro nezastavíte a je na vás vyvíjen velký tlak. Vše se zlepší na konci měsíce a štěstí se projeví zejména v oblasti financí.  

Kozoroh 22.12. - 20.1.

Váš nejšťastnější den v měsíci: 19. září

Celé léto jste hodně pracovali a nyní pro vás nastává čas pro zasloužený odpočinek! Čeká vás cesta plná dobrodružství i romantiky. Můžete očekávat příval nové energie a životního elánu. Veškeré povinnosti hravě zvládnete a o to víc si užijete čas strávený s partnerem. 

Můžete očekávat příval nové energie a životního elánu
Můžete očekávat příval nové energie a životního elánu | Zdroj: Ground Picture/ Shutterstock

Vodnář 21.1. - 20.2. 

Váš nejšťastnější den v měsíci: 3. září

Za poslední dobu jste vynaložili hodně síly, abyste se někam posunuli. Zaměřovali jste se více na sebe a svůj cíl. V tomto měsíci se konečně dostaví vytoužené výsledky. Pomůže vám k tomu i Saturn, který se právě nachází ve Vodnáři. Díky němu budete sršet novými nápady a budete se cítit nadosah splnění vaší vize. 

Ryby 21. 2. - 20.3. 

Váš nejšťastnější den v měsíci: 27. září

Máte dojem, že jste přes léto načerpali málo energie a těžko se vám teď vrací do zajetých kolejí. Podporu však najdete ve svých blízkých, díky nimž zvládnete i krušnější chvilky. Nejšťastnější pro vás bude konec měsíce, kdy získáte novou životní sílu a pustíte se do nových projektů. 

Zdroj článku:
  • Autorský text