Výklad tarotových karet na týden: Býky čekají dny plné radosti a štěstí, Panny, nebojte se zariskovat

Výklad tarotových karet na týden: Býky čekají dny plné radosti a štěstí, Panny, nebojte se zariskovat
Léto již pomalu končí a začíná nám nové roční období, hřejivý podzim, který s sebou přinese mnoho změn do vašeho života. Pojďme se společně podívat, co vše nám poodhalí tarotové karty. Čeká vás láska a štěstí? Nebo se snad nad vámi začínají stahovat mračna?

Beran

Tento týden se raději vyhýbejte všem konfliktům. Kvůli kartě Princ mečů budete mít lehce popudlivou náladu a vybíjet si ji budete právě na svých nejbližších. Uvědomte si, že ti za vaší mizernou náladou nestojí, a tak se vyhněte nadávkám a dalším nepříjemnostem, kterých byste později mohli litovat. Mrazivá atmosféra vás čeká doma i na pracovišti.

Býk

Milí býci, čekají vás dny plné radosti a štěstí, a to zejména díky stejnojmenné kartě, která vám přinese pozitivní náladu. Važte si maličkostí, vždyť vše přece není samozřejmé. Radujte se z každé drobnosti a své štěstí šiřte kolem sebe, uvidíte, že tím pomůžete i svému okolí. I drobnou maličkostí, úsměvem či zprávou můžete udělat radost někomu blízkému.

Blíženec

V blízké době potkáte osobu, kterou jste již dlouhou dobu neviděli a navážete s ní hlubší vztah. V partnerském životě vyřešíte všechna nedorozumění a čeká vás období plné harmonie a porozumění. I v zaměstnání se vám bude díky kartě Nenasytnost dařit, čeká vás pochvala, úspěch či vyjednání dobré smlouvy.

Rak

Královna disků představuje zralost, proto budete tento týden veškeré problémy řešit s chladnou hlavou, nasbíráte mnoho nových zkušeností a dokážete se poučit i ze svých chyb. Budete se přiklánět více k logice a rozumným argumentům. Zároveň vás čekají dny plné kreativity a tvořivosti.

Lev

Trojka disků vám přinese opravdu plodný týden. Práce budete mít sice nad hlavu, ale vše zvládnete rychle a s přehledem. Vytrvejte v tom a pracujte na sobě i nadále, uvidíte, že vaše trpělivost a pečlivost se vám v budoucnu několikanásobně vrátí.

Panna

Otevřete se novým věcem a nebojte se i trochu zariskovat, karta Císařovny vás ochrání. Život přece není jen o plnění povinností a práci, začněte si také trochu užívat. Díky této kartě budete kreativní a tvořiví, využijte toho pro své plány, které již delší dobu odsouváte.

Váhy

Konečně učiňte to rozhodnutí, které již tak dlouhou dobu odkládáte. Uvidíte, že to pomůže vašemu duševnímu klidu a pročistí to ovzduší. Doma vyřešte všechny problémy a v práci buďte otevřeni novým nápadům, prospěje to vám i vašem spolupracovníkům.

Štír

Tento týden vás čeká hloubavá nálada, díky které se ale výrazně posunete vpřed. Karta Umírnění vám nabízí nové začátky, nové vztahy a cíle. Chopte se každé příležitosti, která se před vámi objeví a využijte ji na maximum.

Střelec

Tyto dny vás čeká jedna z nejpozitivnějších karet. Je jí Slunce, které vám dodá potřebnou sílu a energii na všechny úkoly a překážky, které před vámi leží. Budete se cítit jako znovuzrození. Ve vztahu i na pracovišti se vám dostane zadostiučinění a pochvaly. Užijte si tyto dny!

Kozoroh

Pozor na drobné nástrahy následujících dní. Karta Ďábla na vás čeká doslova na každém kroku. Ke všemu raději přistupujte opatrně a vnímavě, pečlivě si vybírejte lidi, kterými se obklopujete, a věřte jen těm „prověřeným“.

Vodnář

Co kdybyste své blízké překvapili něčím nečekaným a udělali jim tak radost? Mohou to být maličkosti, díky kterým budou vědět, že vám na nich záleží. Co takhle připravit snídani do postele? Rytíř pohárů vám radí, abyste byli láskyplní a kolem sebe šířili jen laskavou náladu.

Ryby

Buďte silní. Tyto dny to nebudete mít lehké, ale Císař vás podrží a dodá vám potřebnou odvahu. Ukažte všem své pravé já, s druhými však jednejte slušně a jednoznačně. Uvidíte, že vás okolí začne více respektovat. V pracovním prostředí buďte rozhodní a vyrovnaní.

Zdroj článku:
  • Autorský text