Muži z těchto znamení zvěrokruhu nejčastěji uráží své partnerky

Muži z těchto znamení zvěrokruhu nejčastěji uráží své partnerky
Prohlášení, že každý má rád smysl pro humor, někdy nemusí platit. Obzvláště dělá-li si muž legraci z vlastní ženy, která se cítí být jeho vtipy uražena. Někteří muži si neumí dělat legraci z ničeho jiného než ze své partnerky skrze urážky. Tíhnete k tomuto jednání také vy?

Štír (24. října – 21. listopadu)

Dá se říci, že abyste byl v životě spokojený, sex vám rozhodně nesmí chybět. Nejspíše toto je ten pravý důvod, proč se vaše partnerka často cítí zneuctěna vaším oplzlým smyslem pro humor. Nemáte příliš velký smysl pro humor, a proto neustále vyslovujete sexistické narážky na svou partnerku, abyste se cítil jako ten nejvtipnější člověk na světě.

Možná to myslíte dobře, ona se však může cítit jako ve vašich očích naprosto podřadná bytost. Ovšem faktem zůstává, že ve většině případů partnerku zesměšňujete zcela vědomě, obzvláště nacházíte-li se mezi svými dobrými přáteli. Je to svým způsobem váš unikátní způsob, jak vaší partnerce dokázat svou náklonnost, ovšem mnohdy jí tím spíše zlomíte srdce.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nechcete být na svou partnerku zlý a chcete jí dokázat lásku, ovšem rád se smějete na úkor druhých lidí a vaše partnerka není výjimkou. Abyste jí dokázal, že ji i přes své urážlivé vtipy milujete, vyslovujete sexistické narážky. Jste emocionálně chladnější než ostatní lidé, proto si neuvědomujete, že vaše partnerka se může cítit být ponižována.

Obzvláště velký problém vám dělá pochválení své partnerky za úklid domácnosti. Vaše nejčastější vtipy jsou o tom, že žena by se měla starat o celou domácnost a dělat potěšení svému partnerovi, nehledě na vyčerpanost z práce, jíž profesionálně vykonává. Rád svou partnerku berete ke svým přátelům mužského pohlaví, abyste si z ní utahoval, ale nechápete, proč se jí v poslední době vůbec nechce.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste bezstarostný a jste smířený s tím, že vaše partnerka s vámi jeden den již být nemusí. Máte rád zábavu. Kombinace těchto vlastností vaší osobnosti má za následek, že si z partnerky neustále děláte legraci, a sice většinou na její úkor. Nepřemýšlíte dopředu, a proto nemůžete tušit, co je vhodné říci a co již překročilo hranice.

A pokud máte špatnou náladu, vaše partnerka bude psychicky trpět vždy, když promluvíte. Pokud jste smutný, rád si děláte legraci ze všech okolo, ale ve vaší těsné blízkosti je většinou vaše partnerka, která musí poslouchat vaše výkyvy nálad a přehlížet všechny vaše urážky alespoň navenek. Většinou se vaše nálada rychle zlepší a své partnerce se omluvíte za své nevhodné jednání.

Zdroj článku: