Horoskop na 3. červencový víkend – Blíženci vymyslí nový plán, Ryby ho stráví vesměs pracovně

Horoskop na 3. červencový víkend – Blíženci vymyslí nový plán, Ryby ho stráví vesměs pracovně
Venku je čím dál tepleji. Strávíte svůj víkend doma nebo vyrazíte za dobrodružstvím či poznáním? Nejen to se dozvíte zde. Dozvíte se také, jak vám to půjde v práci, jaká bude rodinná situace a zda existuje něco, na co byste si měli dát pozor.

Merkur je skoro celý tento měsíc pod vlivem ctižádostivého Lva. Tento víkend jeho vliv pocítíme více než předtím, nabírá totiž na síle. A co víc, Měsíc je po skoro celý víkend pod vlivem zvídavých Blíženců toužících po zábavě. V sobotu v 19:14 se ocitne pod vlivem pečujícího Raka. Jaký vliv budou mít tyto události na vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Začnete se zajímat o svou rodinnou situaci. Pokud rodinu nemáte, zatoužíte po ní. V pátek o tomto budete uvažovat a od soboty přímo toužit. Začnete být více finančně motivovaní, tudíž se vám zadaří i v zaměstnání. Měli byste si dát pozor na přílišnou neopatrnost.

Býk (20. dubna – 20. května)

Do práce se hrnout nebudete, spíše si budete užívat volno a pohodlí domova. Rozhodnete se strávit nějaký čas se svou rodinou a zjistit, co je u nich nového. Měli byste si dát pozor na to, abyste k nikomu nebyli příliš přilnaví – je skvělé o někoho pečovat, ale všeho s mírou.

Blíženci (21. května – 21. června)

Budete plně sami sebou, cokoli uděláte. Vaše kreativita je nyní zvýšena. Začněte dělat to, co vás baví, a popřemýšlejte, jak na tom vydělat. Přemýšlení o penězích vám umožní vědět, jak vydělat. Budete hodně komunikativní, strávíte čas s přáteli i rodinou. Jen pozor na to, komu důvěřujete.

Rak (22. června – 22. července)

Bude se vám dařit převážně po stránce finanční. Dostanete nápad, jak vydělat více peněz. Vaší motivací nebudete vy sami, ale někdo vám blízký, který potřebuje finanční pomoc. Také s rodinou si budete blízcí. Dejte si pozor na případnou únavu z přepracovanosti.

Lev (23. července – 22. srpna)

Sebevědomí vám nyní rozhodně chybět nebude. A co víc, zaměříte se na všechny oblasti svého života. Navštívíte svou rodinu a začnete více cestovat, zároveň vymyslíte skvělý nápad, jak vydělat více peněz. Zastavit vás může pouze setkání se stejně ambiciózním jedincem, na tyto lidi pozor.

Panna (23. srpna – 22. září)

Úspěch se na začátku tento týden nedostaví a vy byste měli zjistit proč. Je to něco ve vás, co vás drží zpátky, a tak nemusíte vycházet ani se svou rodinou, ani se svým nadřízeným. Pokud se vám nedaří, máte tendenci pracovat tvrději, ovšem nyní bude lepší zastavit a popřemýšlet, co je vaším vnitřním blokem.

Váhy (23. září – 23. října)

Zatoužíte po společnosti lidí. Spojíte se se svými přáteli a vytvoříte si mnoho nových kontaktů, kteří se s vámi budou setkávat i v budoucnu. Také pozvete svou rodinu na návštěvu, vytvoříte jim zajímavý program. Pracovat se vám chtít nebude. Pozor na lidi, kteří vás budou chtít využít.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Budete se stýkat převážně s lidmi, kteří vás mohou posunout ve vaší kariéře vpřed. Pokud pracujete z domova, neopustíte ho. Na příbuzné si mnoho času neuděláte, budete mít pocit, že jste v pracovní oblasti zlenivěli. Pamatujte na to, že vztahy s blízkými lidmi jsou mnohem důležitější.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Štěstí se vás bude držet. Ačkoli se můžete dostat do problémů, především při komunikaci s lidmi, velmi rychle vymyslíte řešení. Váš mozek bude tento víkend pracovat na plné obrátky a kreativita vám chybět nebude. Budete si užívat života a potkávat nové lidi. Nechcete-li vytvářet problémy, dejte si pozor na to, co říkáte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ve vašem životě se stane něco, co vás donutí přemýšlet o smrti a o životě, který vám ještě zbývá. Rozhodnete se žít naplno. Pozvete přátele na zábavu, popovídáte si se svou rodinou a v práci se přetrhnete, abyste vydělali dostatek peněz. Naše rada zní: Neberte život tak vážně.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste-li bez partnera, potkáte někoho zajímavého, kdo vám přiroste k srdci. Máte-li partnera, budete se s ním dobře bavit. Ať tak či tak, budete mít spoustu nápadů, o něž se budete chtít podělit s někým, komu důvěřujete nejvíce. Doma rozhodně neposedíte. Jen si dejte pozor, komu svěřujete svá tajemství.

Ryby (19. února – 20. března)

Začnete přemýšlet, zda byste neměli začít cvičit. Pokud cvičíte, budete mít sto chutí s tím přestat. Také pomyslíte na svou rodinu a přátele, ale moc času na ně mít nebudete. Více se zaměříte na svůj život po pracovní stránce. Dejte si pozor na to, abyste nezanedbali své nejbližší.

Zdroj článku: