Výklad tarotových karet na víkend: Berani zažijí romantický víkend plný vášně, Ryby poslouchejte svůj vnitřní hlas

Výklad tarotových karet na víkend: Berani zažijí romantický víkend plný vášně, Ryby poslouchejte svůj vnitřní hlas
Víkend je časem zaslouženého odpočinku po celém pracovním týdnu. Strávíte ho aktivně se svou rodinou či svými přáteli? Nebo budete raději odpočívat s dobrou knihou nebo filmem? Pojďme se na to společně podívat a vyložit si tarotové karty, které nám poodhalí naši budoucnost.

Beran

Láska je velmi silnou a pozitivní kartou. Se svým partnerem zažijete romantický víkend plný vášně. Je vhodná doba i k tomu, abyste váš vztah posunuli na vyšší level. Pokud jste single, vydejte se na své oblíbené místo, kde potkáte člověka, se kterým vám bude dobře. Zpočátku se může jednat o milostnou pletku, ze které se ale nakonec vyklube vážnější vztah.

Býk

Na první pohled to vypadá, že se vám plány na víkend zhroutily. Sedmička disků ale radí vytrvalost, buďte trpěliví a klidní, osud vám do cesty přinese alternativní řešení vašich plánů, které vás velmi mile překvapí.

Blíženec

Blíženci, vy jste vyhráli jackpot! Nikoli finanční, ale karta Devítka pohárů je kartou, která vám přináší nesmírnou radost a díky které si víkend užijete podle svých představ. Vaši nejbližší vás překvapí něčím, co jste opravdu nečekali, a vymyslí pro vás nezapomenutelný program.

Rak

Neváhejte! Pokud si nejste jistí, zda se do toho o víkendu pustit, či nikoli, buďte odvážní a jděte do toho! Karta Sedmička holí vám dopomůže k tomu, abyste zmobilizovali svou vnitřní sílu a vše dotáhli do správného konce. V rodině se nebojte prosadit svůj názor, věřte si, vaše víkendové nápady přijmou s velkým nadšením.

Lev

Zejména sobotní dopoledne je přímo stvořené k tomu, abyste se pustili do nějaké tvořivé práce. Disky obecně symbolizují kreativitu a práci a vám vychází Trojka disků neboli Dílo. Vaše snaha bude dovedena do zdárného konce a budete z toho mít obrovskou radost!

Panna

I když vám osud bude házet klacky pod nohy, vytrvejte na svých víkendových plánech a nenechejte se odradit od toho, co jste si předsevzali. Princ disků vám přináší vytrvalost a houževnatost.

Váhy

Víkend se ponese ve znamení každodenního stereotypu. Karta Smrti totiž znamená jakési ustrnutí nad vším, co vás obklopuje. Pravděpodobně z toho budete lehce otrávení, ale jediným východiskem, jak z toho všeho ven, je to, že s tím něco uděláte vy sami! Chce to změnu, tak ji uskutečněte!

Štír

Tento týden byl pro vás opravdu náročný a chaotický. Vše se vám ale podařilo zkrotit, a tak vás díky kartě Blázna čeká víkend plný dobrodružství. Vrhněte se do věcí, které jste dlouho odkládali. Klidně to může být něco bláznivého! Uvidíte, že se díky tomu skvěle odreagujete.

Střelec

Čtyřka mečů vám doslova naordinuje odpočinek. Není totiž vhodný čas k tomu začínat něco nového. Svůj čas raději věnujte rodině a přátelům. Zkuste si naplánovat společný výlet nebo zážitek, který vás stmelí více dohromady.

Kozoroh

Nenechte si mluvit do svého života, pokud tak učiníte, zejména o víkendu to na vás všechno dolehne a budete se díky tomu cítit velmi rozmrzele a podrážděně. Čtyřka pohárů vám radí, abyste si nepříjemnosti vyřešili ještě v pátek a o víkendu si odpočinuli. Však si to také po tomto týdnu zasloužíte!

Vodnář

Teď máte konečně šanci napravit své chyby. Karta Věčnost, které se také někdy říká Soud, vám doporučuje omluvit se těm, kterým jste nějakým způsobem ublížili. Uvidíte, že upřímná omluva otevře bariéru mezi vámi a vztahy se vylepší. Díky tomu si o víkendu v klidu oddechnete a užijete si ho s radostí.

Ryby

Poslouchejte svůj vnitřní hlas. Co vám říká? Velekněz k vám bude promlouvat a vy si uvědomíte, co vlastně od života chcete. V klidu si vše srovnáte v hlavě a utřídíte si myšlenky. V sobotu večer se nevzdávejte životních radostí, užívejte si života naplno a poznávejte nové lidi, díky kterým se rozšíří vaše obzory.

Zdroj článku:
  • Autorský text