Jak zapůsobit na muže ve znamení Raka

Jak zapůsobit na muže ve znamení Raka
Rak je vodním znamením, kterému vládne Měsíc. A právě Luna ovlivňuje city, emoce a vnímavost tohoto znamení. Rak je od přírody samotář, na prvním místě je u něj rodina a láska. Najde-li tu pravou, dokáže být laskavým a věrným milencem.

První rande s Rakem

S Rakem to na začátku vztahu není vůbec jednoduché. Své city dlouho skrývá, chová se nejistě a někdy trochu umanutě. Aniž by to chtěl, může působit odtažitě a nepřístupně. Rád nechává počáteční iniciativu na protějšku a sám vyčkává, co bude dál. Není-li však po jeho, může být velice kritický, i přestože se dopředu málokdy projeví. U Raka je občas těžké poznat, jak si právě vedete. Nikdy nevíte, zda bere zpátečku z nesmělosti a nejistoty nebo se rozhodl ze vztahu opravdu vycouvat.

Zdroj: Autor: Jackie Niam / Shutterstock

Jak na Raka zapůsobit

Buďte trpěliví a na Raka nikdy netlačte, mohl by se vaší síly zaleknout a stáhnout se zpátky do bezpečí. Rak je velmi vnímavý a váš záměr tak intuitivně vytuší. Nejvíce na něj zapůsobíte, budete-li upřímní a srdeční. Naopak velice citlivý je na hrubost, neopatrnost a výsměch, takovým chováním si kopete vlastní hrob a druhou šanci už neočekávejte. 

Chození s Rakem

Jakmile se Rak zamiluje, je tím pravým partnerem, po kterém všichni touží. Zcela se své lásce oddá, pozorně jí naslouchá, s nadšením plní její přání a zastává roli ochránce. Záleží mu na společně stráveném času a svou druhou polovičku velmi rád rozmazluje. Sám je potěšen z romantických chvilek a touží po laskavé a něžné pozornosti.    

Rak je velmi vnímavý a váš záměr tak intuitivně vytuší.

Rak miluje mazlení

Rak v posteli vyžaduje náklonnost a intenzivní tělesný kontakt. Je velmi senzitivní a velkou roli pro něj hraje předehra. Mazlení, hlazení a dlouhotrvající polibky jsou vyjádřením důvěry a hluboké intimity. Obzvláště jej vzrušuje dlouhý a intenzivní oční kontakt. Dává přednost romantice před vášní, ale ani té se nebrání, cítí-li se být milován a opečováván. Touží po naprosté oddanosti a vzájemném emocionálním propojení. Přednost dává oboustranným projevům před jednostrannou aktivitou. V dlouhotrvajícím vztahu může vyžadovat určitou rutinu a potřebuje cítit, že jste za každý společně strávený okamžik vděční. 

Věrnost nade vše

Chcete-li si vztah s Rakem udržet, dávejte mu svou lásku často najevo. Ubezpečte ho o své blízkosti a nedávejte zbytečné podněty k žárlivosti. Nenechte se vyvést z míry jeho náladovostí, někdy to prostě přežene, protože si není jistý sám sebou. Budete-li vedle něj stát pevně a sebejistě, váš vztah nemůže nic ohrozit. Potom vám snese modré z nebe a poskytne vám něžnou a láskyplnou náruč.