Orisha horoskop na duben: Oshúna zasáhne šíp lásky, Changó se nachomýtne k organizaci větší společenské akce

Orisha horoskop na duben: Oshúna zasáhne šíp lásky, Changó se nachomýtne k organizaci větší společenské akce
Přestali jste věřit obyčejným horoskopům a hledáte některý, který vám konečně sedne. Nevěříte? Zkuste!

Tento horoskop má své výjimečné jméno podle božstva v duchovní a náboženské tradici části Afriky. Tato víra se postupně rozšířila po velké části celého světa. Dnes se toto náboženství objevuje spíše jen na území Kuby a Haiti. Sice se tento horoskop evidentně úplně nevztahuje k našemu kontinentu, ale i tak můžeme z jeho síly čerpat. Pojďme tedy zjistit, jak se bude příští měsíc vyvíjet náš osud.

Ochosi (21. ledna-19. února)

Tento měsíc pro vás bude nahrávat velkým výzvám. Velké výzvy však neznamenají jen negativní zážitky, ale zejména pozitivní. Tyto velké výzvy pro vás znamenají možnost se předvést a dát svůj život trochu do pohybu.

Inle (20. února-21. března)

Tento měsíc k vám budou ostatní tíhnout jako k vrbě, která umí naslouchat. Tato vlastnost pro vás bude skvělá, protože díky tomuto s dostanete k velkému množství informací a budete je moci využít ve svůj prospěch.

Oggún (22. března-20. dubna)

V tomto měsíci se budete snažit se vzdělávat a stále zlepšovat, abyste nejenom získali lepší myšlenky sami o sobě, ale zlepšili si i šance na získání lepšího zaměstnání. Tento měsíc vám tak může být ku prospěchu ať už pro vás samotné nebo pro vaši budoucnost.

Oko (21. dubna-21. května)

Vaše okolí na vás bude v tomto měsíci velmi žárlit. A bude mít proč. Vaše úspěchy v práci totiž překročí běžnou hranici a odrazí se to i na vaší finanční situaci. Nebojte se tak a vytěžte z tohoto měsíce maximum. Volné peněžní prostředky se vám budou další měsíce mohou hodit například k investicím a nákupu nemovitostí.

Elegguá (22. května-21. června)

V tomto měsíci budete čelit velmi nepříjemným lidem. Bude pro vás velmi těžké udržet si životní klid a pohodu, a tak se snažte, aby vás ostatní nevyvedli z míry. Vaším primárním cílem by tak měla být priorita udržet si vnitřní klid.

Oshún (22. června-23. července)

Vás tento měsíc zasáhne šíp lásky. Ač jste byli často zklamaní z lásky a všeho, co se jí týká tentokrát to vypadá na něco vážnějšího. Snažte z těchto pozitivních sil co nejvíce natěžit. Třeba to bude ten pravý/ta pravá.

Zasáhne vás šíp lásky. Bude to veliké!
Zasáhne vás šíp lásky. Bude to veliké! | Zdroj: Kiselev Andrey Valerevich / Shutterstock

Changó (24. července-23. srpna)

V tomto měsíci se nachomýtnete k organizaci větší společenské akce, což je vaše silná parketa. Rádi tak nabídnete své služby a vyplatí se vám to. Vypadá to, že získáte další objednávku a své služby budete nabízet tak celému širšímu okolí.

Yemanyá (24. srpna-23. září)

Váš blízký přítel nebo váš partner vás tento měsíc bude překvapovat. Tito blízcí ví velmi dobře, jak milujete přírodu, a tak se jejich překvapení pro vás budou točit kolem přírody a výletů do ní. Navíc to vypadá na to, že vás partner překvapí novým členem rodiny. Tento člen rodiny vás bude těšit a bude se jednat o milého chlupatého mazlíčka, který si hned získá vaše srdce.

Obatalá (24. září-23. října)

Tento měsíc vás bude ovládat duch tance. Vaším nejlepším způsobem odreagování pro vás bude právě tanec a společenské akce, na kterých budete za hvězdu.

Orula (24. října-23. listopadu)

Tento měsíc budete žít ve stylu vzdělávání. Budete cítit silnou touhu po vzdělání a budete doufat, že se najde příležitost na to, abyste nadále rozvíjeli sami sebe, své schopnosti a také vylepšili své vlastnosti, které vyhledává zaměstnanec. Díky tomuto svému umu budete tak mít více možností a vaše píle se vám náležitě vrátí.

Babalú Ayé (23. listopadu-21. prosince)

V tomto měsíci budete oplývat nečekaným štěstím, které nebude mít žádný hlubší důvod. Budete prostě a jednoduše šťastni, a to vám bude dodávat životní elán a energii, která vám vydrží po celou dobu tohoto měsíce.

Agayú Sola (22. prosince-20. ledna)

Budete myslet velmi na peníze, ale ne ve velmi negativním slova smyslu. Budete se snažit se svými penězi nakládat rozumněji a nebudete se snažit nijak nerozumně utrácet. Již dávno jste toužili po tom začít investovat a tento měsíc je ten správný čas.

Zdroje článku: