Slavné páry, které měly letos svatbu

Slavné páry, které měly letos svatbu
Ani koronavirová pandemie nezabránila slavným párům v uskutečnění svatebního obřadu. Které celebrity si letos řekly ano?

Bohuš Matuš a jeho Lucinka jsou svoji

Mohlo by se zdát, že covid-19 bude mít negativní vliv na sňatečnost, ale některým slavným párům nevadilo ani to, že kolem nich vir řádí. S klidem si řekli ano. Mezi ně patří i zpěvák Bohuš Matuš a jeho vyvolená Lucie Palkaninová, s níž má již několikaměsíční dceru Natálku. Svatební obřad se odehrál v rodinné parku Krtkův svět jeho kamaráda podnikatele Josef Roušala. Svatební cestu manželský pár hodlá uskutečnit až v následujícím roce, a to výletem až do daleké americké Floridy, kde žije nevěstina teta.

Petr Hradil, rozený Rajchert se potřetí oženil

Zakládající člen skupiny Chinaski Petr Rajchert se letos potřetí oženil a změnil si jméno na Petr Hradil. Na Lipně si vzal za ženu o třináct let mladší manažerku Evu, se kterou ho pojí už jedno pouto. Pár má totiž spolu ročního chlapečka a na cestě je druhé dítě. Ve třiapadesáti letech začíná Petr Rajchert s novým jménem také nový život. Tak ať se mu vydaří.

Zdroj: Autor: 360b / Shutterstock

Zakládající člen skupiny Chinaski Petr Rajchert se letos potřetí oženil a změnil si jméno na Petr Hradil.

Praštil do toho i Boris Johnson

Letos se potřetí oženit rozhodl také britský premiér Boris Johnson. Jeho vyvolenou se stala třiatřicetiletá Carrie Symondsová, s níž žije na Downing Street. Loni se jim narodil syn Wilfred Lawrie Nicholas Johnson. Svatba se odehrála ve Westminsterské katedrále spíše v komornějším duchu.

Radek John a Markéta Zámyslická jsou svoji

Tak se přece dočkala, aby i jí vyzváněly svatební zvony. Po tom, co před deseti lety Zlatě Adamovské odloudila manžela Radka Johna, se Markéta Zámyslická konečně za něho provdala. S nadšením přijala jeho jméno, které nyní bude ve svých 46 letech hrdě nosit. Přejme tedy novomanželům hodně štěstí a lásky.

Které nevěstě to před oltářem nejvíce slušelo?

Zdroj: 

  • autorský text