Co vás čeká v období Střelce podle indiánského horoskopu? Jelenům se bude dařit ve všech oblastech, Vlk naváže nová přátelství

Co vás čeká v období Střelce podle indiánského horoskopu? Jelenům se bude dařit ve všech oblastech, Vlk naváže nová přátelství
Vánoční čas s sebou nese důležitý duchovní rozměr, který silně pocítí některá ze znamení indiánského horoskopu. Jiná budou naopak řešit rodinné neshody.

Mnozí z nás si uvědomují, v jakém znamení zvěrokruhu se narodili, a vnímají se například jako Berana nebo Pannu. V indiánské astrologii se místo astrologického znamení používají zvířecí totemy. Totemů je 12, stejně jako západních znamení, a víceméně si odpovídají. Podívejte se tedy, co si pro vás hvězdy přichystaly dle indiánského horoskopu.

Červený jestřáb & Beran

Berani v manželském svazku mohou zažívat větší intimitu se svými životními partnery. Pozor si naopak dávejte ve vztazích se staršími sourozenci. Zaměstnaní Berani pravděpodobně dostanou přidáno. Je vhodný čas na nákup pozemků prodejem závětních nemovitostí. Trápit vás mohou zdravotní problémy jako migréna nebo nespavost. Fyzickou a duševní pohodu však můžete posílit meditací a procházkami. Jezte více zelené zeleniny a ovoce, abyste si zlepšili imunitu a předešli nemocem.

Bobr & Býk

Díky zahraničním cestám pravděpodobně získáte nové obchodní příležitosti. V souvislosti s tím vám však mohou vzniknout určité výdaje. Studentům se bude dařit ve vzdělávacích aktivitách. Zdravotně na tom budete dobře, ale je třeba věnovat pozornost zdraví svých rodičů.

Býci, vy jste na tom zdravotně dobře, ale co vaši rodiče? Dávejte na ně pozor! Zdroj: Rawpixel.com/ Shutterstock

Jelen & Blíženci

Bude se vám dařit ve všech oblastech. Zamilovaní mohou v prosinci vyjádřit lásku svým partnerům, studenti dosáhnout dobrých výsledků ve studiu. Můžete mít dobré vztahy s přáteli i příbuznými. Může se vám také podařit zvýšit své úspory. Dokonce i na pracovišti budete oblíbení.

Datel & Rak

V prosinci můžete být duchovnější. Někteří se možná vydáte dokonce na pouť nebo začnete chodit do kostela. Zadaní se mohou těšit na harmonický manželský svazek. I v oblastí financí to vypadá dobře. 

Losos & Lev

Kromě výdajů spojených s Vánocemi mohou vzniknout také výdaje na příznivé události, jako je svatba a narození dítěte. Mohli byste mít neshody se sourozenci. Někteří Lvi budou muset začátkem měsíce ještě odcestovat za prací do zahraničí. Státní zaměstnanci mohou získat povýšení.

Jedním z nečekaných výdajů je narození dítěte. Zdroj: KieferPix/ Shutterstock

Hnědý medvěd & Panna

Sezdaní jedinci mohou mít harmonické pouto s manželem či manželkou. Váš ekonomický scénář vypadá slibně. V práci můžete získat nové přátele a jejich prostřednictvím dosáhnout zisků. Studenti vědeckých oborů budou ve svém úsilí úspěšní.

Havran & Váhy

V manželském svazku se může objevit napětí. Mohlo by docházet k častým hádkám s partnerem. Může také dojít k nedorozumění se staršími sourozenci v otázkách financí. Buďte proto opatrní při svých výdajích.

Had & Štír

V prosinci můžete mít harmoničtější vztahy s partnery. Vaše finanční vyhlídky se zdají být příznivé. Mohou se však vyskytnout neshody s příbuznými ohledně peněz nebo majetku předků. Vaše matka může mít nějaké zdravotní problémy. Studentům se pravděpodobně bude dařit ve studiu.  

Sova & Střelec

Zamilovaní mohou mít se svými partnery určité neshody. Snažte se vyhýbat hádkám. Kariéra se zdá být slibná. I když se v práci můžete cítit trochu úzkostně, pravděpodobně to překonáte. Zdraví starších členů rodiny může vyvolávat obavy. 

Sněžná husa & Kozoroh

Může to být slibný měsíc z hlediska kariéry. Podnikatelé, kteří jednají se zahraničím, mohou mít příznivé výsledky. Zaměstnaní mohou zaznamenat pracovní postup. Pravidelné tělesné cvičení a zdravá strava vám mohou zajistit dobrou kondici.

Vydra & Vodnář

Tento měsíc může být finančně i vztahově velmi úspěšný. Mohou se objevit příležitosti k pokroku ve vašem povolání. Kolem Vánoc se budete pravděpodobně cítit více nakloněni duchovnosti. 

Vlk & Ryby

Pravděpodobně navážete nová přátelství. Od svých nových přátel můžete také získat finanční pomoc. V peněžních záležitostech však dbejte rad starších členů rodiny. Zadaní se mohou těšit z větší intimity se svými partnery.

Zdroje článku: