Horoskop na 4. červencový víkend: Raci ho stráví s přáteli, Vodnáři doma

Horoskop na 4. červencový víkend: Raci ho stráví s přáteli, Vodnáři doma
V pátek se Měsíc bude nacházet pod vlivem Býka, můžeme tudíž zaznamenat změny v naší finanční situaci, pokud se budeme dostatečně snažit. V sobotu se Měsíc přesune pod vliv Blíženců, lze tedy očekávat více komunikace. Jak jste na tom tento víkend vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše rozhodnutí se vám mohou jevit v pátek jako špatná. Ve všem hledejte to dobré, jen tak dosáhnete štěstí. O víkendu pocítíte zvýšenou kreativitu i komunikativnost. Je to skvělý čas setkat se s přáteli a vymyslet výborný program.

Býk (20. dubna – 20. května)

V pátek se setkejte se svými přáteli, budete působit mimořádně důvěryhodně, každý s vámi rád stráví tento den. Váš šarm vám může pomoci spojit se se spřízněnou duší. Víkend se ponese v duchu prosperitním a finančním. Najdete způsob, jak si přilepšit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Začnete se zaobírat svým vlastním chováním, pocítíte potřebu ho změnit k lepšímu. Od soboty budete oplývat zvýšeným sebevědomím. Na cokoliv sáhnete, to se vám zdaří. Máte zvýšený dar vnímání a komunikace po celou dobu vlivu vašeho znamení na Měsíc.

Rak (22. června – 22. července)

Jakmile skončíte práci, zajděte za svými přáteli, rádi vás uvidí a příjemně si popovídáte. V sobotu a v neděli se můžete začít zajímat o mystiku, také vaše sny vám ledacos odkryjí. Mohou vám ukázat správnou cestu, kterou byste se měli vydat.

Lev (23. července – 22. srpna)

Na začátku víkendu budete myslet na pracovní příležitosti, které se vám tento týden naskytly. Nic neuspěchejte, lepší je si řádně něco promyslet, než bezhlavě jednat. Od soboty zatoužíte po společnosti, vyjdete si tudíž za zábavou a vezmete s sebou hodně přátel.

Panna (23. srpna – 22. září)

Všímáte si, že váš život není tak růžový, jak byste si ho přáli mít, a proto se vydáte na dlouhou a klikatou cestu za lepším životem. Hlavně sobotu a neděli strávíte přemýšlením, co ve svém kariérním životě změnit, abyste měli více peněz.

Váhy (23. září – 23. října)

Budete se cítit jako detektiv. Narazíte na mnoho záhad, které se rozhodnete vyřešit, a skvěle se při tom zabavíte. Budete též cestovat na vzdálenější místa, což vaše vzrušení z dobrodružství ještě zintenzivní. Tento víkend není nic, co by vaši pohodu mohlo pokazit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Tento víkend nebudete myslet na práci, důležitější pro vás bude váš partner či snaha nějakého partnera získat v případě, že jste nezadaní. Můžete si užívat víkendu se svou milovanou osobou. Až na pátek bude víkend dobrý, budete se smát a také na intimitu dojde.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Věnujte pozornost svému zdraví a psychické pohodě. Odstraňte ze svého života všechny faktory, které vás táhnou dolů, nedají-li se rozumně vyřešit. V sobotu a v neděli strávíte čas s partnerem či vámi milovanou osobou a váš vztah se upevní, poněvadž láska vás zcela pohltí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V pátek budete hodně kreativní, využijete to k práci. Měli byste se však zamyslet, než budete v práci pokračovat, ne vše se vám může dařit. Od soboty budete přemýšlet o změnách ve vašem životě a také přínosech. Můžete se pokusit změnit kariérní cestu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tento víkend nebudete chtít vyjít z domu. Váš domov se vám může stát jiný, možná více zaprášený, možná trochu chudý, či naopak přeplácaný, co se týče vybavení. Změníte váš domov k obrazu svému. Také můžete komunikovat se svou rodinou, vše bude probíhat hladce.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete hodně komunikativní, ovšem přes víkend raději zůstanete v pohodlí domova. I tam máte lidi či zvířata, kteří vaše komunikační znalosti ocení. V sobotu nebo v neděli můžete získat vhodnou pracovní příležitost, tak ji nepropásněte.

Zdroj článku: