Horoskop na 2. červnový víkend: Blíženci prožijí své fantazie, Váhám se podaří cokoliv

Horoskop na 2. červnový víkend: Blíženci prožijí své fantazie, Váhám se podaří cokoliv
Tento víkend se nebudete zaobírat téměř ničím jiným než vaším vztahem, a pokud budete řešit práci či finance, tak pouze minimálně. Zkuste se zaměřit nejen na svého partnera, vzpomeňte si i na svou rodinu a přátele. Přečtěte si horoskop vytvořený přímo pro vás.

Beran (21. března – 19. dubna)

Téměř celý víkend budete pilovat vztah se svým partnerem. Nezapomeňte však i na své okolí, také kamarádi potřebují vaši přízeň a radu. Pokud si v sobotu nebudete jisti, zda máte ve vztahu s partnerem pokračovat, či nikoliv, udělejte si čas na svou rodinu, může vám pomoci opět najít společnou řeč s partnerem.

Býk (20. dubna – 20. května)

Toužíte po dlouhé době okusit trochu té svobody a čistého myšlení. Tento víkend se zaměříte pouze na své potřeby a cíle. Nikdo vás nezastaví v plnění vašeho snu. Pokud se k vám někdo nechová hezky a vy se ho nemůžete zbavit, pak vězte, že tento víkend nastal ten správný čas.

Blíženci (21. května – 21. června)

Víkend začnete produktivně. Vymyslíte si aktivitu, která vám může vynést nějaké peníze navíc. Jak už to u vás bývá, nevydrží vám to dlouho. Již v sobotu se ponoříte do svých myšlenek a zůstanete v nich celý den. V neděli budete roztěkaní a zaražení, nebudete si jisti svými pocity.

Rak (22. června – 22. července)

Tento pátek si dejte pozor na náladové jedince hlavně v oblasti vztahu a domova. Lepší je myslet si své a nijak nereagovat na různé podněty z okolí. V sobotu budete mít mnohem lepší náladu, vyrazíte mezi lidi. Váš společenský život vám naservíruje spoustu zábavy i oddychu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Začátek víkendu budete trávit doma, budete relaxovat a připravovat se psychicky na následující dny. Od soboty vás totiž čeká práce, může jít o práci z domova či drobné úpravy v místě, kde žijete. Každopádně si nakonec najdete čas i na zasloužený odpočinek.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pátek se bude nést v pracovním duchu. O nic jiného než o práci nestojíte, poněvadž ta vám dává pocit jedinečnosti. V sobotu vás čeká důležité rozhodnutí, dobře si ho rozmyslete, než ho učiníte. V neděli budete mít pocit emocionální prázdnoty, což vás vyvede z míry.

Váhy (23. září – 23. října)

Na cokoliv na začátku víkendu sáhnete, to se vám podaří, hlavně v důsledku vaší mimořádně vysoké sebedůvěry. Není nic, co byste nezvládli. Sobota se bude nést hlavně v intimním duchu, pocítíte silnou potřebu naplnit svou touhu. V neděli vás bude ovládat touha po bezpečí, díky níž dosáhnete nemožného.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pátek strávíte doma uklízením a vylepšováním svého příbytku. V poslední době jste hodně pracovali dlouho a na místo vašeho působení jste neměli čas. V sobotu se zaměříte na svůj vztah. V neděli budete přemýšlet, jak zlepšit svou finanční situaci, a nakonec vymyslíte skvělý plán.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

V pátek se setkáte se svými přáteli, a to i s těmi, které jste neviděli dlouhou dobu. Budete oplývat spoustou nápadů, které pobaví všechny okolo. V sobotu něco naruší vaši zavedenou denní rutinu. Hluboce to vámi otřese. Budete muset něco změnit. V neděli se zaměříte na svůj domov a rodinu obecně.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše dovednosti vás předčí. Neuvědomujete si, co všechno ze sebe dokážete vydat, a v pátek v práci to zjistíte. V sobotu nastávají ve vztahu velké změny, pokud jste svobodní, můžete si nějakou lásku najít. V neděli se setkáte s přáteli a povedete dlouhé rozhovory.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Co se týče práce a společenských vztahů, pátek vám dodá spoustu energie. Můžete se přihlásit na nějakou soutěž, tento den ze sebe vydáte jen to nejlepší. Zvýšenou pozornost byste měli mít v sobotu, kdy se u vás doma nemusí dít vše podle vašich představ. Odpočinete si a v neděli budete vědět, co od života očekáváte.

Ryby (19. února – 20. března)

Již od pátečního rána zaznamenáte u sebe menší změny. Můžete si po ránu zameditovat, zacvičit si nebo si dát drobnou ranní svačinku, pokud nejste zvyklí snídat. Budete mít rozvernou náladu. To bude pokračovat přes sobotu, kdy svou zvýšenou energii vrazíte do svých velkých plánů. V neděli budete plni vděčnosti lidem, kteří vám pomohli.

Zdroj článku: