Co vás čeká v říjnu v oblasti financí? Můžete očekávat přidáno v práci nebo vás konfrontují nečekané výdaje?

Co vás čeká v říjnu v oblasti financí? Můžete očekávat přidáno v práci nebo vás konfrontují nečekané výdaje?
Máme pro vás horoskop na měsíc říjen, ze kterého zjistíte vše potřebné. Zajímá vás, jestli právě vy už konečně nezbohatnete? 

Beran

Berani si nemohou být v ohledu peněz v říjnu ničím jistí. Hrozí vám investice do rodinných záležitostí, avšak stejně tak vám mohou vaši sourozenci či jiní členové rodiny peníze darovat. Celkově by se na konci měsíce měl váš finanční stav zlepšit a možná také narazíte na nové zdroje příjmů.

Býk

V první půlce měsíce vás mohou zastihnout nečekané výdaje, snažte se tedy utrácení snížit na minimum. Odměnou vám může být šance na povýšení a celkové zlepšení finanční situace. Buďte tedy spořiví a trpěliví a hvězdy vám v tomto ohledu vyjdou vstříc.

Blíženci

Pro Blížence bude říjen v oblasti financí poměrně značnou výzvou. Okolo 10. dne v měsíci budete muset řešit zvýšené výdaje, proto se na tuto událost pečlivě připravte a začněte co nejdříve šetřit. Utrácení se vám může snadno vymknout z rukou, a vy se tak dostanete do nelehké pozice, která může vyústit až v potřebu si na konci měsíce nějaké peníze půjčit.

Rak

Začátek října se u Raků ponese v duchu zisku. V tomto ohledu vám bude nápomocná také rodina, od které se dočkáte finanční podpory. Neradno však usnout na vavřínech, aby se vám konec měsíce nevymstil v podobě vysokých nákladů na život.

Lev

Lvi mohou v říjnu poměrně klidně spát. Jejich rozpočet totiž zůstane prakticky bez poskvrnky, případně se přehoupne lehce do plusu. Dosáhnete toho díky svému partnerovi či partnerce, ale také rodině a blízkým. Mezilidské porozumění vám přinese finanční stabilitu, ze které můžete následující měsíce profitovat.

zdroj: Roman Samborskyi / Shutterstock

Panna

Celý říjen by se u Panen dal v rámci peněz přirovnat k horské dráze. Ve vašem případě si dejte pozor zejména na druhou polovinu měsíce, kdy budou finance z vašeho rozpočtu rychleji odcházet, než přicházet. Zvažte tedy důkladně a s rozvahou veškeré investice, o kterých víte, že nejsou akutní, a raději spořte.

Váhy

Váhy v první polovině října dostojí svého jména a jejich finanční situace se výrazně nevychýlí. Změna může nastat po 17. dni v měsíci, kdy bude Slunce na vaší straně, a můžete tak narazit na plodné investice. I závěr října se pak ponese v podobném duchu, a můžete se tak dočkat zvýšení platu nebo nových prosperujících projektů.

Štír

Prosperita Štírů v průběhu října předčí jejich očekávání. První tři týdny se tak nemusíte bát, že byste museli výrazně strádat. Zlom ale může nastat v samotném závěru, kdy si nesmíte na finanční pohodu příliš zvykat. Pokud vás zastihnou nečekané výdaje, snažte se je přečkat, 30. říjen totiž odstartuje další profit.

Střelec

V práci se vám bude již od prvního října dařit a dá se tedy očekávat, že si toho váš šéf všimne a rozhodne se vás patřičně ohodnotit. Neutrácejte však bezhlavě své peníze, jelikož musíte postupovat racionálně i k vašim výdajům. Když ve svém úsilí setrváte, dočkáte se na konci měsíce další finanční injekce.

Kozoroh

V říjnu se Kozorozi dočkají nárůstu příjmů, ale úměrně k tomu také i výdajů. Bude se vám dařit v práci, což s sebou nese zvýšení platu nebo mimořádné prémie. Osud bude celkově na vaší straně, takže se dá očekávat, že budete na konci měsíce oproti jeho začátku profitovat.

Vodnář

Vodnáři jako jedni z mála mohou v říjnu očekávat významné zisky. Ať už očekávané, či neočekávané příjmy, budete se celý měsíc dostávat do kladných čísel. Vše zkrátka bude hrát ve váš prospěch a vyvolá tak na vašich tvářích dlouho očekávaný úsměv.

Ryby

Měli byste k říjnu přistupovat ve všech aspektech opatrně, finance nevyjímaje. Vyhnete se tak nepříjemným překvapením, které mohou způsobit průvan ve vašich peněženkách. V druhé polovině měsíce se dá očekávat, že se situace zlepší, a váš nadřízený vám může nabídnout zvýšení platu, avšak neberte to v žádném případě jako samozřejmost.

Zdroje článku: