Co musíte udělat, abyste někoho přesvědčili, že ho milujete, podle jeho znamení zvěrokruhu?

Co musíte udělat, abyste někoho přesvědčili, že ho milujete, podle jeho znamení zvěrokruhu?
Chtěli jste již někomu vyznat lásku, ale nevěděli jste, jestli on cítí to samé? A co je to vlastně láska? Každý člověk má svůj vlastní názor na tuto otázku. Přitom platí, že lidé spadající do stejného znamení zvěrokruhu mají velmi podobný názor.

Beran (21. března – 19. dubna)

Tento člověk je přesvědčen, že láska se dokazuje činy. Pokud mu chcete vyznat lásku, neměli byste se zaměřovat pouze na slova. Musíte budoucímu partnerovi dokázat, že s ním dokážete soutěžit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Musí se cítit s vámi pohodlně, aby začal uvažovat o nějaké lásce. Pokud je mu s vámi příjemně, je to pro něj dobrý start pro lásku. Musíte si na něj vždy udělat čas.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pro ně je láska, když si s vámi mají stále o čem povídat. Pokud komunikace po pár větách vázne, nepokoušejte se o vztah s Blížencem, pravděpodobně k němu nedojde nebo skončí rozchodem.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud ho dokážete uklidnit pouze několika větami, jste pro něj ti praví a pravděpodobně se do vás zamiluje. Pokud mu dokážete poskytnout vytoužený klid, nebude si na vás stěžovat.

Lev (23. července – 22. srpna)

Lev definuje lásku luxusem a bohatstvím. Od svého partnera očekává hodně dárků, které za něco stojí. Pokud mu přinesete nějakou dražší pozornost, začne o vztahu uvažovat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Panna je vždy zaměřená na ty nejmenší detaily. Pokud chcete, aby se do vás zamilovala, musíte se na ně zaměřit i vy. Vzpomeňte si na maličkost, o níž se zmínila.

Váhy (23. září – 23. října)

Kde je mír, tam je pro ně i láska. Pokud se stanete více nekonfliktními, máte u těchto lidí obrovskou šanci. Nenávidí konfrontaci a jsou rádi, pokud u někoho najdou klid.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Láska je pro něj oddanost a zvýšená touha sexu. Pokud mu dokážete, že na vás je spolehnutí, nic nebrání tomu, aby se do vás zamiloval.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Dobrodružství je jeho definice lásky. Nezáleží na tom, z jakých poměrů pocházíte, přednější pro jeho volbu mezi vámi a někým jiným je vaše dobrodružná povaha a chtíč osobní svobody.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud se ho zeptáte, co je to láska, odpoví vám, že tradice. Je schopen lásky, ale je to pro něho až příliš citlivá záležitost na to, aby to bral jako něco, co sám chce a nikdo ho do toho nenutí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Láska je pro něj ta nejhlubší část intimity. Nerad vyjadřuje své city, musíte se proto hodně snažit, aby vám otevřel své srdce. Trocha filozofie by vám mohla pomoci.

Ryby (19. února – 20. března)

Milují mnohem více než ostatní lidé, pokud jsou zamilovaní. Lásku vnímají jako něco, bez čeho by život neměl smysl. Potřebují však někoho, kdo by jim byl celoživotní oporou.

Zdroj článku: