Partnerský horoskop na týden od 22. listopadu: Raci v dobré náladě, Panny čeká překvapení a Střelci budou v pokušení

Partnerský horoskop na týden od 22. listopadu: Raci v dobré náladě, Panny čeká překvapení a Střelci budou v pokušení
Pro někoho bude tento listopadový týden vypjatý a časově náročný, některé však čeká občerstvující čas s milovanými lidmi. Kam se řadí právě to vaše znamení?

Beran

Pravděpodobně se budete více držet doma a rozjímat nad vaší momentální situací. Naštěstí ve vaší blízkosti bude stále někdo, kdo o vás bude chtít pečovat. Proto, pokud se cítíte osamělí, požádejte svou lásku o trochu času navíc. Tento týden buďte tolerantní k sobě i k druhým. 

Býk

Pokud jste právě na začátku vztahu a doufáte, že se posunete dál, máte jedinečnou šanci do vztahu dát hodně své vášně. Jen si připomeňte, že opakování starých vzorců vás nikam neposune. V žádném případě však nezůstávejte sami doma a nepřemýšlejte nad chybami, které jste v minulosti udělali.

Blíženci

Pokud jste v poslední době měli v lásce smůlu, čekejte občerstvující romantický čas. Ale pozor na toxické vztahy z minulosti. I když se cítíte osamělí, vyhněte se pokušení vrátit se k ex partnerovi. Zaměřte pozornost na přítomnost a věřte, že se vše dříve nebo později promění. 

Rak

Tento týden upoutáte svou dobrou náladou nejen svého partnera, ale také všechny své přátelé. Ti se budou ve vaší společnosti cítit příjemně a uvolněně. Ujistěte se, že nevynakládáte všechnu svou energii na ostatní a naplánujte si také čas o samotě. 

Lev

V tomto týdnu se budete více cítit sami sebou, což vám pomůže vyřešit jakékoliv problémy, které se na začátku týdne objevily. Stanovte si pevné hranice ve svých časových možnostech. Nejraději byste se všem rozdali, ale nezapomeňte, že někteří neví, kdy přestat a potom musíte laskavě zasáhnout.  

Panna

Čeká vás příjemný čas naplněný odpočinkem a zábavou. Možná vás čeká nezávazný flirt nebo nějaké překvapení od vaší životní lásky. Budete mít tendenci pomáhat ostatním a určitě si během toho užijete spoustu legrace. 

Váhy

Budete ve středu pozornosti, a to vám právě nyní přijde vhod. Lehce se vám může stát, že zapomenete na rande se svou láskou, přijdete pozdě nebo zmeškáte důležité výročí. Naštěstí to vše můžete své drahé polovičce o následujícím víkendu dohnat. 

Štír

Pokud se v poslední době cítíte unavení a bez inspirace, těšte se, vaše tvůrčí energie začne znovu proudit. Nehoňte se však za žádnými vznešenými cíli, na ty dojde později. Užijte si večery v poklidu domova ve společnosti svých nejbližších. 

Střelec

Všechna pozornost bude tento týden upřena zejména na vás. Mohli byste se snadno dostat do pokušení, setkat se s někým, o koho nemáte skutečný zájem, ale jen si skrze něj potřebujete zvýšit své ego. Pozor na falešné záměry, pomluvy a lži. 

Kozoroh

Všímejte si na svém partnerovi maličkostí jako je jeho citlivost, ochota a píle. Pokud u něj převládají spíš opačné vlastnosti, může to být pro vás signál ke změně. Pokud máte pocit, že do vztahu dáváte mnohem víc, než dostáváte, je na čase jít dál.

Vodnář

Tento týden se pro svou lásku doslova rozdejte. Vaše dobrá energie se znásobí a prolomí dosavadní bariéry, které vám stály v cestě k bližšímu poznání. Buďte sami sebou a držte se raději při zemi, mohli byste sklouzávat k domněnce, že máte trochu navrch.

Ryby

Většinu času se budete věnovat svým přátelům a organizování důležitých aktivit, které vás nyní pohání kupředu. Zapojte svého partnera do svých projektů nebo mu alespoň vše popovídejte třeba při sklence vína. Nenechte vaši lásku čekat v koutě. 

 

Zdroje: