Horoskop na víkend 20. - 21. listopadu: Blíženci nevydrží v klidu, Váhy budou kreativní a Ryby přijdou na nové nápady

Horoskop na víkend 20. - 21. listopadu: Blíženci nevydrží v klidu, Váhy budou kreativní a Ryby přijdou na nové nápady
Všichni si po náročném týdnu zasloužíme odpočinek, budeme však schopni si ho dopřát? Přečtěte si, co může pro regeneraci těla i duše udělat vaše znamení.

Beran

Víkend vás vybízí k akci, Berani. Připojte se k aktivním přátelům a vyrazte do přírody či za sportem. Dokonce i příležitosti, které se vám zdají být bezvýznamné, mohou vést k nezapomenutelným zážitkům. 

Býk

V poslední době se doma příliš nezastavíte, věnujte proto víkend své rodině a blízkým, kteří se dožadují vaší pozornosti. V neděli se pro něco nadchnete tak moc, že svým nadšením inspirujete své okolí.

Blíženci

Ani o víkendu nezůstanete příliš dlouho v klidu. Rozhodnete se někam vycestovat nebo vyrazíte minimálně za město. Můžete narazit na své osobní limity, nebojte se je překročit, nyní snadno najdete odvahu k novým přístupům. 

Rak

Pokud očekáváte, že se rodina přizpůsobí vašim požadavkům, mýlíte se. Místo očekávání raději sdělte své potřeby přímo bez jakýchkoli emocionálních kliček. Pobyt v přírodě vám také může výborně pomoct dostat se z bezvýchodné situace.

Lev

Prozkoumejte zprávy, které zaplavují vaši mysl, milí Lvi. Můžete tak přijít na zajímavé poznatky nejen o sobě samých. Možná vás nová poznání povzbudí k odvaze mluvit pravdu a vstoupit spontánně do upřímné konverzace, které byste se dříve obávali. 

Panna

Váš věčný problém vás opět dostihne. Potřebujete si stanovit priority, ale vše se vám zdá stejně důležité. V klidu se posaďte, sepište si všechny své projekty a delegujte všude tam, kde můžete. V neděli vše odložte stranou a pořádně si odpočiňte. 

Váhy

O víkendu budete vyzváni ke kreativním činnostem. Budete mít možnost prověřit svůj vztah ke svým talentům a objevit nové možnosti jejich vyjádření. Buďte na sebe laskaví a přijměte také své nedostatky, jen tak se můžete otevřít novým možnostem. 

Štír

Někdy můžete mít pocit, že o vaše názory nikdo nestojí. Možná je to jen proto, že máte tendenci všem radit. Každý však musí žít svůj vlastní život. V sobotu se pokuste vyjádřit svůj názor tak, abyste nechali ostatní volně létat. V neděli vám bude přicházet jeden nápad za druhým.  

Střelec

Tento víkend se vyvarujte rozhodnutí, která by mohla změnit váš životní směr. Věnujte se občerstvujícím aktivitám jako je úklid nebo příprava oblíbeného jídla. Obklopte se příjemnými lidmi a nechte se inspirovat věcmi, které milujete.  

Kozoroh

Nejste-li spokojeni s plánem, který jste si stanovili, objevte novou cestu, která odpovídá vašemu charakteru. V neděli zpomalte, i když to bude znamenat, že nebudete první u brány. Dopřejte si více času pro sebe a škrtněte ze svého kalendáře nepodstatné schůzky.

Vodnář

Pokud jste v posledních týdnech poněkud uhnuli ze svých plánů, vraťte se zpátky a zkontrolujte si své cíle nebo si popovídejte o svých záměrech s blízkým přítelem. Opřete se o jasná pravidla, která vám pomohou chránit vás před emocionálním chaosem. 

Ryby

V sobotu se rychle nadchnete pro nový nápad, ale zastavit vás mohou ustrašené myšlenky zakořeněné hluboko ve vašem podvědomí. Nalaďte se na léčivou energii meditací, volným psaním nebo tichou procházkou a představte si, jak děláte ten odvážný krok. 

 

Zdroj: