Horoskop na srpen pro nezadané 2022: Potkáte v srpnu toho pravého?

Horoskop na srpen pro nezadané 2022: Potkáte v srpnu toho pravého?
Někomu samota vyhovuje, někdo by ale rád našel partnera pro život. Pokud patříte k té druhé skupině, zjistěte, jestli budou hvězdy v srpnu vašemu hledání nakloněny, nebo zda byste měli nejprve pořádně poznat sami sebe.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Tento měsíc přeje zejména ženám ve znamení Berana. Zcela jste se vyléčili z minulých vztahů a nastal čas, abyste našli to jediné, co vám přinese radost a štěstí. Tou věcí je láska. Otevřete své srdce a mysl k nalezení lásky a ta přijde i do vašeho života.

Býk (21. 4. – 21. 5.)      

Na vás, nezadaní Býci, v srpnu čekají příjemná překvapení. Jediný, kdo stojí v cestě vašemu štěstí, jste vy sami. Přestaňte o sobě pochybovat a věřte, že jste velmi silný jedinec, který si zaslouží pravou lásku. Vaše nově nabyté sebevědomí zafunguje jako magnet na potenciální partnery.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pokud jde o lásku, ujistěte se, že investujete do správných lidí ze správných důvodů. Nepouštějte k sobě někoho jen proto, abyste zaplnili prázdnotu. Až se naučíte žít sami se sebou, budete si moci od začínajících vztahů udržet zdravý odstup a spíše poznáte, jestli to s vámi dotyčný myslí dobře.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Zeptejte se sami sebe, zda hledáte nezávaznou zábavu, nebo oddanost a dlouhodobý vztah. Obě cesty jsou vaše, jakmile si vyberete, co vám nejlépe vyhovuje. Neexistuje žádná správná nebo špatná odpověď, pouze autentická volba. Až když budete vědět, co vlastně hledáte, objeví se vaše spřízněná duše.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Nesete si s sebou trauma z minulého vztahu, kvůli kterému se můžete cítit zlomení a vyděšení. Zranění, kterému jste v minulosti čelili, uzavřelo vaše srdce, které potřebuje otevřít, abyste našli někoho, kdo vás bude skutečně milovat.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Nezadané Panny nebudou mít v srpnu mnoho příležitostí navázat nový vztah. Budete si muset dát na čas, abyste lépe poznali sami sebe. Toto období vám také poskytne čas na to, abyste zjistili, jakého člověka chcete vpustit do svého života.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Pokud plánujete navázat nový vztah, ujistěte se, že to s ním nepřeháníte. Hrajte na jistotu a možná najdete odpověď na to, jak vidíte svou lásku a životní spojení. Vždy udržujte jasnou komunikaci. Dejte najevo, co u partnera hledáte, pokud jde o lásku a vztah. Vždy je dobré dát osobě, kterou milujete a se kterou cítíte spojení, najevo své názory a očekávání.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Zkuste vystoupit ze své komfortní zóny a nebojte se kývnout na romantickou nabídku. Buďte si vědomi toho, jakou osobnost prezentujete světu, protože to jistě přiláká několik obdivovatelů. Nepřetvařujte se, ani se zbytečně neuzavírejte do sebe. Dejte druhým šanci vás poznat.

Štíři by měli kývnout na romantickou nabídku, Zdroj: Lucky Business/ Shutterstock

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Místo honění lásky naslepo se naučte žit nejprve sami se sebou. Pokud budete hledat lásku jen proto, že se bojíte zůstat sami, nebude mít dlouhého trvání. Poznejte své dobré i špatné vlastnosti, zjistěte, co opravdu chcete, a netlačte zbytečně na pilu.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Srpnový horoskop předpovídá, že budete mít skvělé vztahy s lidmi jak v profesním, tak v osobním životě. Pro vás nezadané je to také nejlepší doba pro zahájení seznamování. Vězte, že hvězdy jsou vám nakloněny, a proto vše vyjde ve váš prospěch.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Pokud patříte k mnoha Vodnářům, kteří se v uplynulých letech drželi stranou milostných vztahů, pak je načase změnit pohled na věc. Odhalte své skutečné city tomu, koho milujete, a obnovte svou víru v lásku a vztahy. Nedovolte, aby vaše minulé zkušenosti ve vztazích, ať už byly jakkoli špatné, zničily vaše vyhlídky do budoucna.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Jestliže se ve vašem okolí nachází někdo, kdo vás přitahuje, srpen je vhodný na to, dát své city najevo. Ve vzájemném poznávání nikam nespěchejte, hlavní je, abyste trávili s vaším vyvoleným čas, poznávali jeho zájmy a dobře mu rozuměli.