Novoroční horoskop pro bohaté. Podnikání beranů se pořádně rozjede, Střelcům hrozí nečekaně velký výdej

Novoroční horoskop pro bohaté. Podnikání beranů se pořádně rozjede, Střelcům hrozí nečekaně velký výdej
Co vám přinese začátek roku po finanční stránce? Jaká znamení by měla radši šetřit a kterým se naskytnou neodolatelné příležitosti k rozjetí nového podnikání? A kdo by si měl dávat pozor na nebezpečné příživníky? To se dočtete v našem horoskopu.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vaše podnikání se pořádně rozjede a v důsledku toho může dojít i ke zvýšení příjmů a výdajů. Jak bude přibývat možností investic, budete čelit i většímu stresu, ale začátek roku vám bude přát. Čím více investic provedete, tím více byste jejich prostřednictvím měli vydělat.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Po náročném minulém roce se vaše finanční situace zklidní. Vaše tvrdá práce začne sklízet plody a konečně dojdete uznání. Ač se říká, že za peníze štěstí nekoupíte, mohou vám přinést radost, když je použijete na dobrou věc, jako je charita nebo filantropická činnost.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Rádi se předvádíte a peníze spíše utrácíte, než abyste si šetřili na horší časy. Přesto, bez ohledu na to, kolik překážek nastane ve vaší kariéře, nejspíše nikdy nepocítíte finanční tíseň. Podaří se vám prorazit v málo známém oboru a vytěžit z něj maximum.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Dávejte si dobrý pozor na závazky, musíte dobře rozumět všem pravidlům a nařízením ve vaší pracovní oblasti a než něco přijmete, řádně si promyslete důsledky a délku termínu. Někdo se vás bude snažit setřást z vaší pozice, ale když budete mít vše v pořádku, neuspěje.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

I když máte ve finančních záležitostech zkušenosti, není na škodu nechat si poradit od odborníka nebo si vypracovat plán. Ze začátku roku vás čekají nemalé výdaje, ale také velké zisky, proto bude lepší, připravíte-li strategii dopředu.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vhledem k příznivé finanční situaci budete mít prostředky a čas na vyřízení nedokončených projektů a pracovních záležitostí.

Hodláte-li rekonstruovat svůj domov, důkladně prozkoumejte trh, nebo pro jistotu akci odložte na příznivější dobu.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Začátek nového roku přinese požadavky ze strany rodiny, připravte se na větší finanční výdaje, nejen děti, ale i partner projeví zájem o ne zrovna levnou věc. Porovnejte si návratnost dlouhodobých a krátkodobých investic, případně si nechte poradit od odborníka.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

V lednu se naskytne skvělá příležitost rozjet nový podnik, který bude po čase velmi dobře prosperovat. Ze začátku si však vytvořte rezervu a omezte zbytečné náklady. Možná se objeví bývalý spolužák, který vám zisk bude závidět, proto si na něj dávejte pozor.

Bohatství, Zdroj: Dmitry Lobanov / Shutterstock

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Během ledna bude nejspíše potřeba nakoupit některé domácí spotřebiče, proto bude výhodné připravit si finanční plán, aby vás případné výdaje nepřekvapily. Kontrolujte své náklady a zbytečně neutrácejte, na konci měsíce vám hrozí nečekaně velký výdej.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Rok 2022 bude pro vaši peněženku požehnáním. Příležitostí, jak letos vydělat více peněz, bude spousta. Jen musíte být připraveni tvrdě pracovat a neváhat vyzkoušet nové způsoby výdělku. Zkuste komercializovat své koníčky nebo si najděte práci na volné noze.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Rok 2022 pro vás z finančního hlediska začne dobře. Začnou se vám vracet zisky z minulých investic a objeví se šance na další výrazný přivýdělek. Určitou částku si však dejte bokem, hrozí, že přijdou nečekané výdaje. Počítejte s tím, že si na vás vzpomene dávný známý a bude chtít založit, buďte však opatrní a zjistěte si podrobnosti.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Bude na vás vyvíjen nadměrný pracovní tlak, což vás trochu znepokojí, ale protože jste profesionál, zůstanete trpěliví a výsledky se dostaví. Hlavně dodržujte termíny a odvádějte poctivou práci, to ale stejně děláte celý rok, proto jste také finančně zajištěni a případné výkyvy vás nerozhodí.

 

Zdroje: