4 hvězdná znamení, která nenávidí, pokud k nim přijdou hosté

4 hvězdná znamení, která nenávidí, pokud k nim přijdou hosté
Máte ze všeho nejraději svůj klid v pohodlí domova a jste neradi rušeni? Skončí váš klid v momentě, kdy zazvoní váš domovní zvonek? Nejspíše patříte mezi tato čtyři hvězdná znamení, která nemají žádnou radost, pokud k nim přijdou hosté.

Rak (22. června – 22. července)

Milujete svůj domov, poněvadž víte, že to je jediné místo, kde jste v bezpečí. Z tohoto důvodu si svůj domov všelijak zlepšujete, aby se stal útulnějším, a nepřejete si, aby vás v tomto domově někdo vyrušil při odpočinku. Dá se říci, že váš domov je vaše svatyně, do níž nikdo nesmí vkročit, a podle toho se odvíjí vaše myšlenky, pokud někdo naruší vaše soukromí.

Mimo to máte mnohem raději samotu, kdy si můžete dělat, co se vám zlíbí, což s návštěvou rozhodně nelze. Navíc se snažíte, aby ve vašem domově převládalo čisto společně se svěží vůní, a to s hosty rozhodně nelze.

Váhy (23. září – 23. října)

Rádi si vyslechnete ostatní a pomůžete jim, pokud vaši pomoc potřebují a zaslouží si ji, ale rozhodně ne ve vašem vlastním domově. Lidé si musejí uvědomit, že také vy potřebujete někdy odpočívat. Pokud jde o váš domov, máte v něm rádi pouze sebe a svou rodinu, což je opravdu malý okruh lidí.

Váš problém je, že jen málokdy dokážete říci ne, a tak se váš domov stává vaším dočasným vězením, z něhož nelze utéci, pokud se u vašeho prahu objeví návštěva (o to horší to je, pokud je nečekaná). Pečlivě hlídáte čas, kdy návštěva řekla, že odejde. Nikdo kromě vás a vašich nejbližších zde není vítán.

Beran: Tolerujete pouze krátkodobé hosty, Zdroj: fizkes / Shutterstock

Štír (24. října – 21. listopadu)

Máme-li být upřímní, máte rádi pouze sami sebe. Nesnesete, pokud vaše soukromí naruší někdo nevítaný. Jste opravdu výjimečný člověk, poněvadž jste rádi hostem někoho jiného, ale pokud má někdo přijít k vám, vnitřně zuříte již při zjištění této informace.

Pokud jste hosty u někoho jiného, klidně si i bez dovolení vezmete všechno jídlo, které se v domě či bytě nachází, ovšem své vlastní hosty nenávidíte natolik, že pokud nějaký host jen koutkem oka pohlédne na nějaké jídlo či na nějaký zajímavý předmět, dáte mu co proto. To je jeden z důvodů, proč vaše návštěva urychleně opustí váš domov. Pravdou je, že urychlený odchod návštěvy vás hned potěší.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nemáte problém s pohostinstvím, ovšem všichni, kdo vám mohou zaneřádit váš bezvadně uklizený stůl (a to jsou všichni, kdo k vám přijdou), u vás doma nejsou vítaní. Milujete udržování pořádku, proto často uklízíte, ovšem poté se objeví nějaká návštěva a po jejím odchodu můžete začít nanovo. To je důvod, proč vaše návštěvy přímo nenávidíte a nepřejete si, aby k vám chodily.

Tolerujete pouze krátkodobé hosty, u nichž je alespoň mizivá pravděpodobnost, že váš příbytek zanechají v původním stavu.

Zdroj článku: