Znamení, která nevěří, že si zaslouží pravou lásku

Znamení, která nevěří, že si zaslouží pravou lásku
Pochybovat o sobě je zcela běžné. Pokud se nám nedaří, začneme pochybovat o sobě, že jsme dost způsobilí na to, abychom si něco zasloužili. Většinou je to záležitost několika dnů, ovšem následující znamení zvěrokruhu nevěří, že si zaslouží pravou lásku, a to po celý svůj život.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Také vy jste se jednou ocitli na seznamu ubližovaných znamení. Váš strach, že si nezasloužíte pravou lásku, pramení z toho, že nevěříte, že něco jako dokonalý vztah existuje. Obáváte se selhání vztahu, kterých jste si za celý svůj život užili až příliš.

Nejste ten typ člověka, který by se kdovíjak snažil docílit perfektního vztahu, poněvadž víte, že vaše chyby zabily již nejeden vztah a bude se to opakovat i v tom nynějším či příštím. Abyste docílili perfektního vztahu a opět byli milováni, musíte se oprostit od svých negativních myšlenek, které předpovídají rozpad všech vztahů ve vašem životě.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ne každý partner ve vašem životě opětuje vaši dobrotu a milou, láskyplnou povahu, a proto se po několika neúspěších můžete domnívat, že pravou lásku nikdy nedostanete, protože si ji nezasloužíte. Pokud jste podvedeni partnerem, těžce to nesete, protože vy osobně jste opravdu věrný a loajální partner.

Přestože po čase nevěru odpustíte, může vás to vést k domněnce, že si nikoho lepšího nezasloužíte. Můžete to nazývat karmou nebo špatným osudem, ale vaše myšlenka, že máte toho nejlepšího partnera, jakého můžete získat, je pro vás destruktivní.

Pokud jste podvedeni partnerem, těžce to nesete, Zdroj: Volodymyr TVERDOKHLIB / Shutterstock

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Do vztahu vstupujete jako poslední člověk ve vaší komunitě. Máte na svého potenciálního partnera vskutku vysoké nároky, a proto nemůže být divu, že ty nejlepší partnery necháte odejít, a když vstoupíte do vztahu, zbyde vám váš skutečný partner, který za nic moc nestojí a který tuší, že je vaše poslední možnost nebýt sami.

Toho může značně využívat ve svůj vlastní prospěch. Takových případů jste si zažili opravdu hodně a nemůžete se zbavit dojmu, že jste prokletí a odsouzení k životu s někým, kdo si vás ani neváží, zatímco všichni vaši přátelé si užívají svobodných, láskyplných vztahů.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Zasypáváte všechny lidi kolem sebe láskou a péčí a váš partner není výjimkou. Skoro nikdy na nikoho nezvyšujete hlas, leda by si to dotyčný skutečně zasloužil. Tím, že se k partnerovi chováte extrémně mile, s vámi váš partner může jednat jako s kusem hadru.

Často dostáváte bodné rány přímo do zad, jakmile k tomu váš partner dostane příležitost. Pokud vás například partner podvede, jste přesvědčeni, že za všechno můžete vy, že jste své milované duši nedopřáli dostatek lásky, kterou skutečně potřebuje. Obviňujete sami sebe místo toho, abyste partnerovi řekli, že toho máte dost.

Zdroj článku: