Nejlepší možnost, jak odbourat stres, v závislosti na vašem znamení

Nejlepší možnost, jak odbourat stres, v závislosti na vašem znamení
Pokud jste ve stresu, nebojte, nejste v tuto chvíli sami. V této době se stresuje velké množství lidí. Naštěstí existuje řada způsobů, jak stres odbourat, jen najít ten správný pro vás. Tento článek vám může pomoci s výběrem vhodného způsobu. Stačí si najít své znamení zvěrokruhu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste hodně energetičtí. Nejlepší možnost, jak odbourat stres, je pro vás nějaká fyzická aktivita, a to natolik náročná, že vám na stresové myšlenky nezbyde čas. Hodně též pomáhá cvičení, krátkodobé chození po bytě/domě a tancování.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud se cítíte ve stresu, pomůže vám kvalitní a dobře uvařené jídlo. Samotným vařením odbouráte velkou část stresu a hotovým jídlem se učiníte šťastnými.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jste komunikativní bytost, a proto nejlepší možnost, jak odbourat stres, je povídání si s jinými lidmi. Též pomáhá, pokud pracujete v klidném zaměstnání, uklidníte se prací.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud se vám psychicky příliš nedaří, nejlepší pro vás je, pokud si půjdete domů odpočinout. A tím domovem je místo, v němž se ve vás nevyvolávají stresové situace.

Lev (23. července – 22. srpna)

Necítíte-li se zrovna nejlépe, musíte vyrazit do nějaké akce. Pokud zůstanete sedět doma, stres ve vás vyvolá nesnesitelné pocity úzkosti.

Panna (23. srpna – 22. září)

Stresu se nejlépe zbavíte, pokud začnete uklízet nebo něco organizovat. To uklízení vám sice stres úplně neodbourá, ale konečný výsledek čistého domova ano.

Váhy (23. září – 23. října)

Najděte si nový koníček. Během stresu se držte u všeho, co osobně považujete za opravdu nádherné. Zabavte se u toho, co vás nejvíce baví, a o stresu nebudete zanedlouho vůbec vědět.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Většinou se u vás stres objeví, jakmile se rýpete ve své minulosti a ve svých minulých chybách. Musíte se naučit žít přítomností, pokud chcete, abyste byli šťastnější.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pro vás neexistuje lepší lék, než jakým je obklopení se věcmi, které máte ze všeho nejraději. Zásobte se jídlem, které vám chutná ze všeho nejvíce, a přečtěte si ke svému občerstvení svou nejoblíbenější knížku či se podívejte na film.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Celý váš život je o přílišném spěchání, protože toho chcete stihnout hodně za malý časový úsek. Trochu zpomalit by neuškodilo, naopak vám to pomůže zmírnit nával stresu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vás dokáže uklidnit pouze jedna věc, a sice pomáhání druhým lidem. Pokud máte v sobě hodně stresu, staňte se dobrovolníkem a pomáhejte lidem, kteří vaši pomoc potřebují.

Ryby (19. února – 20. března)

Horká koupel je to, co vás uklidní. A pokud si na vanu dáte vonnou svíčku nebo květiny, budete se cítit výjimečně a na stres rychle zapomenete.

Zdroj článku: