Partnerský horoskop na tento víkend: Kozorozi se se svou drahou polovičkou neshodnou, Blíženci se seznámí

Partnerský horoskop na tento víkend: Kozorozi se se svou drahou polovičkou neshodnou, Blíženci se seznámí
Ať už máte nebo hledáte partnera, jste na správném místě, protože vám přinášíme partnerský horoskop na tento víkend. Doufáme, že se vám tento krásný jarní víkend vydaří.

Beran

Tento víkend je vhodný pro veselí a dobrou náladu. Využijte lásky a laskavosti, které tyto dny prostupují. Pokud k někomu něco silně cítíte, je vhodná doba, abyste mu své city vyjádřili. Pokud máte důvěru být k nim otevření a upřímní, budou s největší pravděpodobností reagovat stejně.

Býk

Všichni se těší na to, že se vám podaří najít někoho, kdo by se chtěl s vámi setkat: Pokud jde o setkání s vaším protějškem, mějte dnes otevřenou mysl. Pokud jste měli v úmyslu jít s milovanou osobou na schůzku, neočekávejte, že vše půjde tak dobře, jak byste doufali. Snažte se v tomto případě zachovat co největší klid a možná to nakonec nebude tak nepříjemný zážitek. Setkání s novými lidmi vám pomůže zpřesnit váš pohled na milostné záležitosti.

Blíženci

Dnes se vám může naskytnout příležitost seznámit se s někým zajímavým, kdo do vašeho života vnese spoustu vzrušení. Protože sami umíte dobře konverzovat, budete schopni ocenit myšlenky a inteligenci, které druhá osoba přináší. Udělá na vás mocný dojem a budete se těšit na další setkání.

Rak

Pokud jde o to, jak se dostat do bezprostřední nálady lásky, může být dnes váš partner trochu váhavý, ale s trochou povzbuzení se rychle rozjasní. Protože lidé mají sklon nabízet druhým to, co by sami chtěli dostat, je možné, že nějaký dárek vzbudí zvědavost vašeho milostného zájmu.

Lev

Pokud ve vašem vztahu chybí důvěra, bude se zhoršovat, a vy už jste na této cestě. Snažte se do svého milostného spojení s partnerem vnést spolupráci a porozumění. Dnes je vhodný den k tomu, abyste se s partnerem sešli a promluvili si o všem, co vás trápí za jeho zády. Zbavte se svých negativních myšlenek.

Panna

Musíte vynaložit potřebné úsilí, abyste udrželi plameny vašeho spojení. Upřímné úsilí bude oceněno a odměněno více, pokud vám ho partner oplatí. Vaše milovaná osoba ocení vaši ohleduplnost, pokud ji hodláte překvapit dárkem. Téměř ucítíte lásku, kterou k vám chovají, což zlepší vzájemné pouto.

Váhy

Být v milostném životě neustálým studentem je pozitivní, protože to člověka udržuje neustále ve střehu. Hvězdy vám dávají šanci naučit se něco nového a také získat novou energii a vrátit se do správných kolejí ve vašem vztahu. Je zkrátka nutné vybrat si něco, co vás nadchne, abyste potkali někoho, kdo bude vaše nadšení sdílet.

Štír

Vy a váš milenec dnes možná nebudete na stejné vlně a může se vám zdát, že váš vztah ochladl. V důsledku toho můžete nabýt dojmu, že hodnotí nebo spekuluje o něčem, k čemu jste se nezavázali. Je na vás, abyste toto téma se svým protějškem nadhodili, i když on s ním zatím nepřišel.

Střelec

Pokud se vám něco nelíbí, můžete se obrátit na někoho jiného: Pokud jde o lásku, buďte připraveni nasadit si klobouk prostředníka. Zdá se, že jste jediní, kdo je schopen vyřešit všechny problémy, které se ve vašem vztahu mohou objevit. Zaujměte nestranný a zdvořilý postoj a vše by se mělo vrátit do normálu. Dejte si od sebe na nějaký čas pauzu a znovu se spojte s novým přístupem.

Kozoroh

Je možné, že se se svou drahou polovičkou neshodnete na tom, jak nakládat s některými zdroji. Snažte se vyhnout tvrdohlavosti a nedovolte, aby vaše arogance stála v cestě řešení probíhajících problémů. Jakmile se nedokonalosti vyřeší, můžete být příjemně překvapeni, že tento vztah vzkvétá.

Vodnář

Je čas vrátit se k základům vašeho vztahu, abyste lépe porozuměli svému protějšku. Místo abyste se domnívali, že už o svém partnerovi víte všechno, ptejte se. Zde je zásadní efektivní komunikace. Abyste se přenesli přes potíže, které jste měli, zkuste se naučit jazyky lásky toho druhého.

Ryby

Vy a nová známost můžete k sobě navzájem pocítit obdiv. Přestože se k tomu možná nechtějí přiznat, dlouho skrývaná zamilovanost nebo kolega mohou cítit stejnou přitažlivost jako vy. Pokud chcete ve svém milostném životě pokročit, musíte se rychle vypovídat.