Znamení zvěrokruhu, která nevidí varovné signály ve vztahu

Znamení zvěrokruhu, která nevidí varovné signály ve vztahu
Pokud se vztah začne kazit, většina lidí si toho všimne a buď vztah ukončí, nebo se ho snaží všemi možnými způsoby a prostředky napravit. Tato znamení zvěrokruhu však nevidí varovné signály ve vztahu, a proto poté nechápou, proč je partner opustil. Je to i váš případ?

Lev (23. července – 22. srpna)

Myslíte si o sobě, že jste dokonalí a každý vás bude milovat i akceptovat vaše výkyvy nálad. Vlastně jaké výkyvy nálad? Vy totiž věříte, že máte chrabré srdce, které je připravené někoho napravit a zachránit ho před tímto krutým světem.

Hádky, které často vedete se svým partnerem, nepovažujete za něco špatného. Pokud se k vám někdo nechová mile, snažíte se mu dát nejen nenávist, ale také veškerou lásku, a snažíte se partnerství udržet, proto nevidíte, kdy se vztah blíží do nezdárného konce.

Rak (22. června – 22. července)

Příliš svého partnera zahrnujete láskou a sníte o dokonalém vztahu, který se pokoušíte zrealizovat, a proto nevidíte varovné signály ve vašem vztahu. Nechcete si je uvědomovat, vypouštíte je.

Buďme upřímní – požadujete po svém partnerovi romantiku, psaní básniček a podobná milá gesta. Pokud je partner ochotný vám skládat básničky od rána do večera a recitovat vám je, budete opravdu šťastní a již nebudete mít čas si povšimnout, že něco ve vašem vztahu nefunguje tak, jak by mělo. Poté se dlouhou dobu divíte, proč vám to vás partner udělal. Strávíte mnoho bezesných nocí plných beznaděje.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste tak mírumilovní, nekonfliktní, láskyplní a všímaví, že to vašeho partnera nadchlo. A nyní před vámi stojí a říká vám, že je konec, že už s vámi nechce být. To se vám bohužel stává často. Žijete si ve šťastném partnerství, nebo si alespoň myslíte, že je šťastné, a poté se stane toto. Snažíte se zjistit své chyby a napravit je, abyste zachránili vztah, ale většinou je již pozdě.

Varovné signály, že je něco špatně, vidíte až v posledním okamžiku, pokud vůbec. Dokonce i když vás partner podvede, s největší pravděpodobností mu odpustíte, ale nevěra je jeden ze základních varovných signálů, že se vztahem je něco špatně.

Ryby (19. února – 20. března)

Tíhnete k lidem se složitými životními problémy, protože se snažíte najít někoho, kdo by mohl porozumět vašemu chování a vašim myšlenkám. Jenže právě váš způsob přemýšlení je to, co vede vaše vztahy k rozpadu. Cítíte se nemilováni. 

Pokud vám bude nejhůře, neotálíte a upřímně všem řeknete do obličeje, že si myslíte, že vás nemají rádi. Pokud partner soustavně slýchává, že váš vztah zřejmě nemá žádný smysl, protože vás nemiluje, s největší pravděpodobností se začne poohlížet po někom jiném, přestože vás ve skutečnosti miluje.

Zdroj článku: