Nejšťastnější den následujícího týdne pro jednotlivá znamení: Blíženci vyřeší konflikt, Lvi dostanou nabídku

Nejšťastnější den následujícího týdne pro jednotlivá znamení: Blíženci vyřeší konflikt, Lvi dostanou nabídku
Následující březnový týden si připravil pro každého z nás krásné dny. Který den bude ten nejšťastnější právě pro Vaše znamení zvěrokruhu? Pojďme se na to podívat. 

Máme tady březen, jeden z nejnádhernějších měsíců v roce. Loučíme se s posledními zbytky sněhu a ve vzduchu začíná být pomalu cítit jaro. Sluníčko nabere na síle a díky němu se výrazně lepší i naše nálada a energie. Tyto dny jsou jako stvořené pro užívání si přírody, přátel, rodiny a svých lásek. Dobrá nálada a štěstí může být všude kolem nás. Jaký den bude v nadcházejícím týdnu nejšťastnější právě pro Vás? Na co se můžete tento den těšit? 

Beran (21.3. - 20.4.)  

Pátek 10. března 

Spravedlnost 

Vše, na čem jste celý týden usilovně pracovali, bude v pátek po zásluze odměněno. Dočkáte se nejen uznání a pochvaly v práci, ale užijete si také nádherný začátek víkendu se svou rodinou. Užívat si budete zasloužený odpočinek ve společnosti svých milovaných. 

Býk (21.4. - 21.5.)  

Středa 8. března 

Velekněžka   

Ve středu budete stát před rozhodnutím, které se na první pohled nemusí zdát vůbec snadné. Pro Vás to ale bude naprostá hračka. Tento den budete velmi vnímavý a skvělým pomocníkem bude také Vaše intuice, která Vám bude velmi dobrým rádcem. Toto rozhodnutí Vám přinese do života nemalé štěstí. 

Blíženec (22.5. - 21.6.)  

Pátek 10. března

Páže mečů  

Již nějakou dobu Vás trápí konflikty s osobou, na které Vám záleží. V pátek si ale konečně vše vyříkáte a usmíříte se. Ukáže se, že šlo pouze o nedorozumění. Domluvte si schůzku. Vyrazit můžete třeba na večeři, nebo skleničku něčeho dobrého. 

Rak (22.6. - 22.7.)  

Čtvrtek 9. března 

Trojka pentaklů

V tento den se Vám bude skvěle dařit především v práci. Podaří se Vám skvěle zvládnout úkol, který by nebyl jen tak pro někoho. Všimne si toho i Váš nadřízený a začne možná dokonce zvažovat přidání peněz.

Lev (23.7. - 22.8.)  

Středa 8. března 

Osmička pohárů 

Ve středu se můžete dočkat nabídky, která by Vám do života mohla přinést velké změny v podobě nového zaměstnání, nebo změny bydliště. Nemusí se nutně jednat o stěhování do jiného města, ale také třeba jen do lepšího bytu. Změny, které na Vás čekají, budou velmi pozitivní. 

Panna (23.8. - 22.9.)  

Neděle 12. března 

Síla

Na konci týdne se budete cítit naprosto skvěle. Podaří se Vám překonat překážky, které Vám nějakou dobu stály v cestě ke štěstí. Díky tomu budete mnohem sebevědomější a začnete aktivně pracovat na svém štěstí. Tento den bude ideální pro nové začátky.

Váha (23.9. -23.10.)  

Neděle 12. března 

Král pentaklů

V neděli si budete užívat všechny krásy dne. Užijete si výbornou klidnou snídani a velkou radost Vám může udělat také procházka do přírody nebo do města. Tento den budete poněkud materiálně založeni, a tak si můžete udělat radost také věcí, po které už delší dobu toužíte. 

Štír (24.10. - 22.11.)  

Sobota 11. března 

Páže pentaklů

Tento den se dočkáte velmi dobré zprávy, která Vám otevře cestu k seberealizaci. Konečně začnete dělat to, co Vás opravdu baví a naplňuje. Začnete pracovat na svých plánech a dařit se Vám bude skvěle. Elán a energie Vám chybět rozhodně nebudou.

Střelec (23.11.- 21.12.)  

Pondělí 6. března 

Osmička holí

Věci se dají v pondělí konečně do pohybu. Delší dobu jste měli pocit, že stojíte na místě. To se ale změní a vše co Vás trápilo, nebo se Vám nedařilo, se konečně rozhýbe. Bude to ale vyžadovat také kus Vaší práce. Nic není zadarmo. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)  

Sobota 11. března 

Devítka mečů

Nemáte za sebou úplně snadné období. V sobotu se ale velká část Vašich trápení vyřeší a Vy si tak budete moci dopřát zasloužený odpočinek a užít si krásný jarní den s lidmi, na kterých Vám opravdu záleží. 

Vodnář (21.1. - 20.2.)  

 Úterý 7. března 

Dvojka pohárů 

V úterý budete zažívat krásné chvíle s Vaší láskou nebo dobrým přítelem. Budete cítit velmi silné spojení a pojedete na stejné vlně. Budete se cítit milováni a budete si tyto nádherné pocity náležitě užívat.

Ryby (21.2. - 20.3.)  

Čtvrtek 9. března 

Sedmička holí 

Čeká na Vás velmi důležitá zkouška, která bude vyžadovat velké množství Vaší energie a odvahy. Vy ale vše zvládnete a v této zkoušce obstojíte. Díky tomu budete silnější a mnohem šťastnější. 

Zdroj článku:
  • Autorský text