Partnerský horoskop na druhý březnový týden: Střelci se pohádají, Raci se budou rozhodovat

Partnerský horoskop na druhý březnový týden: Střelci se pohádají, Raci se budou rozhodovat
Saturn se začátkem tohoto týdne přesune do vlivu Ryb. V partnerském životě to znamená, že většina z nás bude mít jisté pochybnosti o svém partnerovi. Budeme přemýšlet, zda má vztah ještě cenu. Díky vlivu Uranu v Panně se nám naskytnou informace, které nám pomohou při rozhodování. Jaký osud čeká v partnerském životě Vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Můžete mít pocit, že Váš partner je vůči Vám zaujatý. Vyhledejte chvilku soukromí a řádně se nad tím zamyslete. Třeba zjistíte, že jste spoluviník a ne všechno kazí jen Váš partner. Zkuste si s ním o svých pocitech popovídat. Může Vás naštvat nějaké jeho rozhodnutí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Je čas si promyslet, zda Váš partner přináší do vztahu něco pozitivního nebo zda celý váš vztah udržujete pouze Vy. Tento týden bude Vaše mysl volat po spravedlnosti a zatouží po ní. Slova Vašich přátel o Vašem partnerovi byste nyní měli vzít v úvahu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nyní nebudete mít příliš dobrou náladu a Váš partner Vás nebude moci uklidnit. Buď přijdete o peníze nebo dostanete negativní zprávy od své rodiny. S partnerem budete muset mít trpělivost, nedokáže plně pochopit, jak se ve svém nitru cítíte.

Rak (22. června – 22. července)

Snažíte se vztah soustavně vylepšovat, ale nyní můžete nabýt dojmu, že Váš partner si Vaši lásku nezaslouží. Pokud se tak stane, čeká Vás těžké rozhodování, zda ve vztahu pokračovat či nikoliv. Nebuďte příliš negativní, hledejte na partnerovi i pozitivní stránku.

Střelci mohou začít uvažovat o manželském svazku
Panny mohou začít uvažovat o manželském svazku | Zdroj: KirylV / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Nebude se Vám to dělat snadno, ale tento týden se budete od svého partnera spíše distancovat. Bude Vám na něm vadit absolutně všechno a řeknete si, že lépe bude, pokud spolu nepřijdete příliš do kontaktu. Během této doby budete přemýšlet o svém partnerském životě.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vše záleží na tom, jaký vztah s partnerem máte. V kostce buď začnete uvažovat o prohloubení Vašeho vztahu s partnerem a možným manželským svazkem, pokud ještě nejste sezdáni, či se s partnerem můžete zcela odcizit. Poslouchejte jeden druhého a snažte se ho pochopit.

Váhy (23. září – 23. října)

Budete se snažit, aby ve Vašem vztahu vznikla rovnováha. Zjistíte totiž, že tomu tak není, a budete vést sebe i svého partnera, abyste společnými silami vztah zlepšili. Můžete se ho zeptat, co navrhuje on, abyste získali oboustranný pohled na svůj vztah.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Hrozí Vám nenávist, kterou budete k partnerovi chovat, pokud si neuvědomíte, proč s ním ve skutečnosti jste. Budete mít problém důvěřovat i sami sobě. Váš partner se musí hodně snažit, aby Vám dokázal, že Vás nadevše miluje a pouze Vás nezneužívá.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Budete nadměrně hádaví. Nenecháte partnera ani chvilku odpočinout. Pokud však dokážete zatnout zuby, partnerství se nezmění k horšímu, naopak se zlepší. Ukliďte společně váš domov, to Vás sblíží nejvíce, poněvadž právě na svůj domov budete tento týden hrdí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Na svého partnera nebudete křičet – jakkoliv Vás tento týden může naštvat, smíříte se s tím, že je součástí vašeho života. Budete se snažit zastávat klidný přístup k celému partnerství, dokonce ho pozvete na romantické rande, abyste mu dokázali, že o něj stále stojíte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

S partnerem si příliš nepopovídáte, budete totiž trávit čas spekulováním o tom, jak vydělat nějaké peníze. Pokud jste si s partnerem v blízké době vyhodili z kopýtka, nyní pocítíte následky. S partnerem se bavit ani chtít nebudete, poněvadž Vás zřejmě bude vinit ze ztráty financí.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud usilujete o zlepšení svého partnerského života, budete muset být na partnera i na sebe důslednější. Nepovolovat, ba naopak přitvrdit. V průběhu tohoto týdne se Vám může zdát, že vztah není možné obnovit, a můžete uvažovat o rozchodu.

Zdroj článku: