Partnerský horoskop na 1. březnový víkend: Vodnáře partner podpoří, Štíři partnera překvapí

Partnerský horoskop na 1. březnový víkend: Vodnáře partner podpoří, Štíři partnera překvapí
Po celý víkend na nás bude mít velký vliv Merkur v Rybách. Můžeme být silně přecitlivělí v komunikaci s partnerem, což může vyústit v malicherné hádky. Nicméně nesmíme zapomenout, že pokud chceme hádky vyřešit, musíme s partnerem opět komunikovat. Hrozí tato přecitlivělost i Vám? Přečtěte si náš horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Sen o vzpomínce s Vaším partnerem Vás může potěšit, ale také Vás hodně rozzlobit, v závislosti na tom, zda na Vás zapůsobí pozitivním či negativním dojmem. Svému partnerovi můžete vyčíst jeho chybu nebo se s ním podělit o tuto vzpomínku. Vzpomínání o pozitivních věcech může zlepšit vztah.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše přecitlivělost rozhodně nebude na škodu, ba naopak ve Vás probudí spícího romantika. Uvědomíte si, že to, co prožíváte Vy, může prožívat i Váš partner, a promluvíte si s ním o tom, zda ho něco netrápí. Svěřte se mu také, upevní to váš vztah.

Blíženci (21. května – 21. června)

Váš partner bude mít o tomto víkendu hlavu plnou Vašich nápadů, jak zbohatnout. Sdělíte mu všechny své nápady a požádáte ho o jeho názor, budete chtít vědět, zda si myslí, že Váš nápad je dobrý. Také se ho zeptáte, zda se ve vztahu nenudí, a své chyby odstraníte.

Rak (22. června – 22. července)

Můžete partnerovi nabídnout, že si vyjedete na výlet a zažijete nějakou zábavu. Překvapíte ho tím, ale zřejmě nebude nesouhlasit, poněvadž to bude změna, která může obnovit jiskru ve vztahu. Také s ním budete hojně komunikovat, abyste zjistili, co by chtěl dělat on.

Lev (23. července – 22. srpna)

Budete mít chuť si s partnerem v klidu popovídat o všech možných tématech, budete chtít slyšet jeho názor a podělit se s ním o ten svůj. Pokud se výrazně nepohodnete, můžete se pohádat, ale pokud Vy i Váš partner respektujete cizí názory, strávíte poklidný víkend.

Panna (23. srpna – 22. září)

Komunikace bude v partnerském životě tento víkend klíčová. Budete myslet na blaho svého partnera a bude záležet pouze na něm, jak se k tomu postaví. Pokud ještě nejste sezdaní, téma manželství bude součástí Vaší komunikace s partnerem.

Váhy (23. září – 23. října)

Váš partner zřejmě vyjádří svůj nesouhlas s tím, že více pracujete, než se mu věnujete. Přestože nemusí mít pravdu, Vy to vezmete v potaz a budete se s tím snažit něco udělat. Začnete vzájemnou komunikací, jak oba chcete, aby se ten druhý choval.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Partner se od Vás tento víkend dozví spoustu novinek. Můžete mu navrhnout, abyste si udělali děťátko, nebo ho jen vyzvete k hrátkám mezi prostěradly. Tak či onak, tento víkend si budete chtít náležitě užít. Slova budou Vaší mocnou zbraní, nezapomeňte partnera chválit.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

S partnerem si budete dlouze povídat o rodinách Vás obou. Mělo by se to obejít bez hádek, a dokonce se můžete rozhodnout, že se s oběma rodinami spojíte buď přes sociální sítě nebo osobně. Je to skvělý nápad, poněvadž Vaše rodina je také zvědavá na to, jak se Vám daří.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Budete hledat možnosti pro osobní růst i v oblasti partnerství. Věřte, že je to možné – stačí si vyjet na výlet, který Vás s partnerem sblíží a pomůže Vám si uvědomit, jaké kouzlo v sobě Váš partner skrývá. Budete mile překvapeni, když zjistíte, že jste o svém partnerovi nevěděli všechno.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tento víkend budete spíše přemýšlet nad tím, jak vydělat peníze, ale Váš partner se může stát Vaším velkým pomocníkem při cestě za bohatstvím. Stačí jen, aby byl schopen Vám upřímně říci, co si myslí – dostanete totiž nápad, že byste mohli vydělávat psaním.

Ryby (19. února – 20. března)

Možná zjistíte, že Váš partner není ve vztahu tak šťastný, jak se prezentuje – tento víkend totiž k němu budete mnohem všímavější než kdy jindy. Než se urazit a nemluvit s ním kvůli tomu celý víkend, je mnohem lepší si s ním otevřeně promluvit a snažit se ho pochopit.

Zdroj článku: