Horoskop na 2. březnový týden: Panny budou pochybovat, Berani odstraní blok

Horoskop na 2. březnový týden: Panny budou pochybovat, Berani odstraní blok
Po celý tento týden budeme zjišťovat, že nejsme dokonalí a máme spoustu chyb. Tyto chyby se však také budeme snažit eliminovat, víme, že nám brání ve spokojeném životě. Saturn se od pondělí přesune do vlivu Ryb a v úterý nám při rozhodování pomůže také Uran. Na co se můžete tento týden těšit Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Již delší dobu pozorujete, že jste se v osobní oblasti příliš neposunuli. Víte, že Vám něco brání v osobním rozvoji. Tento týden zjistíte informaci, která Vám to něco odhalí, takže budete moci začít pracovat na odstranění tohoto bloku, abyste mohli začít vést spokojenější život.

Býk (20. dubna – 20. května)

Celý tento týden budete zaměřeni na svou přátelskou sféru. Navštěvujte své přátele a zjišťujte, zda něco nepotřebují. Jeden z těchto přátel Vám sdělí důležitou zprávu, z níž byste si měli vzít ponaučení, přestože Vás jeho slova mohou zpočátku naštvat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nebudete plně spokojeni ve svém pracovním životě. Můžete se cítit neoceněni, ale musíte mít trpělivost a vydržet. Tvrdá práce je jediný způsob, jak se zlepšit, pokud máme nedostatečné pracovní výsledky. Tento týden budete hodně líní, nebude se Vám do práce chtít.

Rak (22. června – 22. července)

Zjistíte, že Vaše názory nebyly vždy ty nejlepší. Ve svém vlastním zájmu se začnete zajímat o to, co je Vám i ostatním prospěšné a co nikoliv. Také se můžete začít vzdělávat v úplně novém oboru či si o něm udělat zběžný obrázek.

Kozorozi zatouží po doplnění vzdělání
Kozorozi zatouží po doplnění vzdělání | Zdroj: Monkey Business Images / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše srdce bude nyní křičet bolestí. Jsou určité pocity, které máte tendenci ignorovat, ale nyní se všechny nahromadí a ozvou se. Abyste přestali cítit tuto bolest, měli byste se zaměřit pouze sami na sebe a na způsob, jakým vedete svůj život. Samota Vám hodně pomůže.

Panna (23. srpna – 22. září)

Váš týden bude plný pochybností. Budete zcela nedůvěřiví vůči cizím lidem i Vašim blízkým přátelům. Než si o něčem vytvoříte obrázek, několikrát o tom popřemýšlíte. Své vlastní názory ale budete ostatním předhazovat, budete věřit, že Vy jediní máte pravdu.

Váhy (23. září – 23. října)

Zavážete se k tomu, že budete všem ostatním pomáhat. Zjistíte, že tento svět není tak vyvážený, jak jste si doposud mysleli. Pokud se o tom zmíníte svým nejbližším přátelům, určitě Vám s tím s radostí pomohou, pokud to jsou opravdu dobří přátelé.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Tento týden budete otroci svých vlastních myšlenek. Nebudete důvěřovat vůbec nikomu, naopak budete mít pocit, že každý se snaží zneužívat Vaší dobroty. Vaším hlavním úkolem pro tento týden je uvědomit si, že ne každý za Vámi přichází se špatným úmyslem.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Chcete-li se přestěhovat, začnete tento týden vybírat svůj nový domov. Je také možné, že kompletně vyměníte nábytek. Tento týden se totiž zaměříte na svůj domov a budete se ho snažit všelijak vylepšit, aby se více líbil Vám i Vašim návštěvám.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Zatoužíte po doplnění vzdělání v oblasti, která Vás naplňuje nejvíce. Také budete hojně komunikovat s ostatními lidmi a budete se jim snažit pomoci. Pozor na Váš negativní přístup, může se čas od času objevit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Rozhodnete se, že začnete řádně hospodařit s penězi. Pokud jste v poslední době utráceli, nyní to pocítíte a nebude se Vám to líbit. Můžete začít přemýšlet o změně zaměstnání kvůli finanční motivaci či si zkusíte najít druhou práci, je-li to možné.

Ryby (19. února – 20. března)

Čeká Vás mnoho přemýšlení o všem možném. Nejvíce budete hodnotit, kam jste se ve svém životě dostali a zda skutečně chcete žít tak, jak žijete nyní. Pokud ne, učiníte patřičné kroky k tomu, abyste svůj život změnili od základu.

Zdroj článku: