Výklad tarotových karet na tento týden: Lvi se musí posunout dál a Kozorozi mají šanci zbohatnout

Výklad tarotových karet na tento týden: Lvi se musí posunout dál a Kozorozi mají šanci zbohatnout
Také jste zvědaví, co vám přinesou následující dny? Díky tarotovým kartám již nemusíte čekat, ale můžete se do své budoucnosti podívat rovnou společně s námi. Tyto karty pro věštění používali již naši předci, jsou tedy prověřeny staletími.

Beran (21.3. – 20.4.)

Blížíte se do finále, a tak nepolevujte s tím, co děláte. I když vás trápí něco, co pro vás není zrovna moc příjemné, dokončete to, ať za tím můžete udělat tlustou čáru a už se nevracet zpět. Karta Smrti vám dává jedinečnou příležitost k tomu, abyste s něčím úplně skoncovali. Ať už se jedná o špatný vztah, práci i nějakou starou věc. Neohlížejte se zpět a vězte, že uděláte dobře.

Býk (21.4. – 20.5)

Všechno máte pevně v rukou a krásně pod kontrolou, a tak vám karta Mága radí, abyste se chvíli soustředili jen sami na sebe. Teď je ten nejlepší čas k tomu věnovat se osobnímu růstu a vývoji. Máte dostatek síly a energie vrhnout se do všech nových projektů, které již delší dobu odkládáte. Jděte za svým vnitřním hlasem a buďte úspěšní!

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Je super, když jsou pro vás práce a povinnosti zároveň zábavou. Díky tomu vše děláte s chutí a radostí a na odvedené práci to je krásně vidět. Královna mečů vám tento týden zaručuje úspěch v práci i v osobním životě a vy to velmi brzy pocítíte. Vynikat budete také v komunikaci, takže pokud potřebujete něco někomu vysvětlit, teď je pro to ten nejlepší čas.

Rak (22.6. – 23.7.)

Nebojte se a zkuste ve svém životě trošku zariskovat a vyzkoušet i něco nového. Karta Blázna vám dodá potřebnou odvahu a sílu. Na druhou stranu, pokud naopak rádi riskujete a žijete ve stresu, je možná teď ta pravá chvíle k tomu, abyste alespoň trochu změnili svůj životní styl.

Lev (24.7. – 23.8.)

Není právě teď ten nejlepší čas k tomu udělat za vším tlustou čáru a začít se konečně věnovat něčemu jinému? Tři meče vám otevírají cestu k něčemu úplně jinému, novému, po čem už dlouhou dobu toužíte. Nechejte minulost za sebou a konečně se posuňte dál. Pozor si dejte na to, co říkáte osobám, na kterých vám opravdu záleží, abyste zbytečně neranili jejich city.

Panny, venku na Vás čeká nová láska
Panny, venku na Vás čeká nová láska | Zdroj: YAKOBCHUK VIACHESLAV / Shutterstock

Panna (24.8. – 23.9.)

I když se vám v týdnu večer nikam nechce chodit, tentokrát byste měli opravdu vyrazit, jelikož právě venku na vás čeká ta pravá láska. Rytíř pohárů přeje všem nezadaným a těm, kteří již partnera mají, přináší cit a hlubší vzájemné propojení. Člověk, kterého tento týden potkáte, dá vašemu životu nečekaný směr a významně vás ovlivní.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Tento týden bude pro vás velmi úspěšný. Budete doslova vynikat ve všem, na co sáhnete. Práce vám půjde krásně od ruky a všechny příležitosti, které se vám naskytnou, dokážete využít ve svůj prospěch. Tuto skvělou energii využijte i v komunikaci a pusťte se do řešení problémů, které již delší dobu odkládáte. Vše dopadne ve váš prospěch. 

Štír (24.10. – 22.11.)

Riskujte! V tyto dny vás totiž podrží karta Blázna, a i když máte před sebou nějaké plány, které vypadají nereálně, jděte do nich! Pozor si však dejte na to, aby vás tyto plány příliš nezatěžovaly a zbytečně jste z nich nebyli ve stresu. Pokud stres na sobě pociťujete již delší dobu, zkuste upravit svůj denní režim a životosprávu.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Všechny rozdělané projekty, plány a sny dokončete i za cenu toho, že vás to bude bolet. Visí nad vámi totiž karta Smrti, která s sebou přináší smutek či nějaký citový otřes. Pravděpodobně se tento týden budete muset něčeho vzdát, abyste dosáhli zdárného cíle. Nepolevujte, neohlížejte se zpět a dotáhněte vše až do konce.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Pozor! Před vámi se vyskytne skvělá příležitost, jak zbohatnout nebo něco pro sebe získat. Osm holí vám však radí, abyste toho nevyužili, protože se jedná pouze o léčku, která by vám přinesla pouze trápení a zklamání. Stejně tak by si zadaní lidé neměli s někým nic začínat, i kdyby se jednalo pouze o flirt. Ztratili byste víc, než získali.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Máte nějaké neshody doma nebo v práci? Teď je ten nejlepší čas k tomu všechno urovnat, jelikož vás ovlivňuje karta Mírnosti. Díky ní vše vyřešíte v klidu a bez hádek. Nebojte se sdělit své názory, nápady či otevřít diskuzi se svými partnery. Vše bude s radostí přijato a ze sebe budete mít skvělý pocit.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Ve svém nitru moc dobře víte, co teď potřebujete a jak se rozhodnout. Karta Posledního soudu vám radí, abyste tentokrát opravdu věřili svému srdci a své intuici. Pokud máte pocit, že stojíte na nějaké pomyslné křižovatce, již teď víte, jak se rozhodnout a je to tak správně.

Zdroj článku:
  • Autorský text