Tato znamení zvěrokruhu prožívají úzkost, když jsou v davu

Tato znamení zvěrokruhu prožívají úzkost, když jsou v davu
Být v davu rozhodně není pro každého. Patříte mezi tyto lidi? Zde jsou znamení zvěrokruhu, která prožívají úzkost, když se ocitnou v davu.

Ryby (19. února – 20. března)

Více než cizí společnost máte rádi svou vlastní, kterou si vyberete a s níž se hodně pobavíte. Pokud se náhodou ocitnete v davu, není vám to vůbec příjemné, naopak si přejete, abyste co nejdříve byli v bezpečí domova či místa, kde to dobře znáte a kde není příliš mnoho lidí.

Už tak je pro vás opravdu nepříjemné, pokud jste v kruhu svých dobrých přátel a připlete se k vám jedinec, kterého neznáte. Spousta cizích lidí pouze prohlubuje vaši úzkost, kterou prožíváte při zahlédnutí někoho cizího.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jakmile dostanete pozvánku od známého, jíž podle všeho dostalo velké množství neznámých lidí, okamžitě mu voláte, že se tam určitě nedostavíte, protože tam prostě jít nechcete. Zdržujete se udání důvodu, nicméně faktem zůstává, že nemáte rádi společenské akce a větší společnost celkově.

Nevěříte lidem snadno a děsilo by vás být někde, kde se na vás všichni mohou dívat a mohou si o vás myslet různé negativní věci. Nikdy nevíte, co dotyční lidé udělají, a jakmile nuceni být v davu lidí, prožíváte obrovskou úzkost. Pokud byste si měli vybrat, zda žít úplně sami celý život, nebo být v davu, vybrali byste si první možnost.

zdroj: Johnnysdee / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Nejste vůbec rádi, když musíte opustit pohodlí vašeho domova a vyjít ven. Pokud se na vás dívají cizí lidé, cítíte úzkost a necítíte se být ve své kůži. Pokud zatoužíte po přítomnosti ostatních lidí, uděláte si soukromý večírek pro pár vašich přátel. Přítomnost cizích lidí nemáte rádi a nevyhledáváte ji.

Pokud vás někdo pozve mezi lidi, půjdete tam pouze tehdy, když vás o to požádá někdo z vaší rodiny, a i tehdy se budete cítit absolutně nesví. A neexistuje, abyste vystoupili před cizími lidmi s nějakou přednáškou – to považujete za svou nejhorší noční můru.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Neprojevujete se na veřejnosti, jste potichu jako myška. Nestojíte o to, aby si vás někdo všímal. Dokonce i mezi svými přáteli, pokud nemáte něco důležitého na srdci, raději mlčíte než mluvíte. Vše, co chcete, je, aby vás ostatní nechali na pokoji, poněvadž si hodně ceníte svého soukromí.

Být v davu není pro vás, máte výstřední povahu. Pokud se máte s někým sejít a nemáte být nervózní, zajdete si za rodinou.

Zdroj článku: