Na jaké pracovní pozici máte největší šanci zbohatnout, podle astrologie

Na jaké pracovní pozici máte největší šanci zbohatnout, podle astrologie
​​​​​​​Velká většina z nás se nyní potýká s finanční krizí. Spousta lidí již nemá ani na oblečení, a to v tom lepším případě. Jste na tom podobně? Pokud ano, možná Vás bude zajímat, v jakém oboru máte předurčeno vynikat, a tudíž i zbohatnout, v závislosti na vědě- astrologii.

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte velkou šanci zbohatnout, pokud budete chtít. Což samozřejmě chcete. Největší šanci uspět a zbohatnout máte ve zdravotnictví, jako makléř na burze nebo v divadelním prostředí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Sport a terapie jsou obory, v nichž máte největší šanci zbohatnout, poněvadž nikam nemusíte spěchat a peníze k Vám potečou. Můžete se po krůčcích zlepšovat hlavně ve fitness.

Blíženci (21. května – 21. června)

Buď se můžete vydat zlepšovat technologie, nebo, pokud se Vám to nepodaří nebo Vás tato cesta neláká, stanete se špičkovými kuchaři. Dokážete nakoupit levně a prodat finální výrobek za dráž.

Rak (22. června – 22. července)

Umíte jednat s lidmi a také máte hodně soucitu. Nejlepší cesta, jak získat hodně peněz, je pro Vás psaní knih - zejména románů. Můžete se inspirovat svým vlastním životem.

Lev (23. července – 22. srpna)

Herectví Vás určitě vždy trochu táhlo, tak proč toho nevyužít? Jakmile najdete svou první roli, všechny nadchnou Vaše herecké výkony. Též se můžete vydat hudební cestou.

Panna (23. srpna – 22. září)

Váš důvtip Vám umožňuje najít práci v jakémkoliv oboru, kde se postupně a rychle vyšplháte na nejvyšší a nejlépe placená pracovní místa. Jste hodně pilní, což zaměstnanci ocení.

Váhy (23. září – 23. října)

Nejraději neděláte nic pro to, abyste dostali peníze. Raději čekáte, kdo z rodiny Vám něco dá, nebo co zdědíte. Bez toho byste byli ztracení. Jedinou alternativou je pro Vás práce z domova.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Podnikání všeho druhu Vám pomůže vydělat velké množství peněz. Jste důslední, proto se k Vám budou klienti vracet. Ale to Vy už dávno víte, že? Nemáte totiž problém s penězi.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Máte dobré předpoklady i spoustu nápadů vymyslet si živnost, která by Vám vynesla velké množství peněz. Musíte se však přemluvit, abyste začali. Být profesionálním fotografem exotických zemí by Vás lehce uživilo.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Akcie jsou pro Vás nejlepší. Zkuste investovat. Většina lidí na tomto spíše prodělává, avšak Vy máte dar dokázat předem určit, jak si dané akcie povedou a kdy je prodat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Bohatnete na ostatních lidech. Raději, než pracovat byste si našli partnera, který by Vás živil. Měli byste se však poohlédnout po práci, která by Vás bavila a měli byste ji jako koníček. Teprve poté můžete zbohatnout.

Ryby (19. února – 20. března)

Charitativní organizace je Vaše vysněná práce. Baví Vás pomáhat tvorům všeho druhu, proto byste mohli v této oblasti opravdu hodně uspět a přivydělat si hodně peněz.

Zdroj článku: