Partnerský horoskop na týden od 15. listopadu: Přitažliví Střelci, tajemné Panny a opuštěné Ryby

Partnerský horoskop na týden od 15. listopadu: Přitažliví Střelci, tajemné Panny a opuštěné Ryby
Dny před listopadovým úplňkem jsou vhodné pro léčení starých ran z bolestných rozchodů a hádek. V listopadu se může objevovat více příležitostí, jak se pohnout z místa a prozkoumat nové možnosti. Jak se povede jednotlivým znamením?

Beran

 Na začátku týdne vám nebude chybět sebevědomí. Chcete-li vyjádřit někomu lásku, je to ta pravá chvíle. Zatímco ostatní budou soupeřit o vaši pozornost, vy se věnujte jen vaším vysněným cílům.

Býk

Na začátku týdne k sobě buďte mimořádně laskaví, dopřejte si hodně odpočinku a sebepéče. V úterý se vám energie vrátí a vy můžete s grácií vyrazit na rande. Po zbytek týdne se budete cítit opět sami sebou a vaše srdce se otevře láskyplné energii.

Blíženci

V tomto týdnu se přesvědčíte, zda člověk, s kterým trávíte většinu svého času, skutečně stojí o vaši přítomnost. Možná budete muset některé své dosavadní názory přehodnotit. Ujistěte se, že neopakujete staré a nefunkční vztahové vzorce.

Rak

Zatmění měsíce může s vaším vztahem pořádně zamést. Držte se navzájem a nepotápějte jeden druhého. Možná vám partner ukáže druhou stránku své osobnosti, která se na první pohled může zdát ohrožující, ale nenechte se oklamat prvním dojmem.

Lev

Se svým partnerem můžete diskutovat o společném bydlení nebo stěhování do většího. Je to vaše příležitost pohnout se z místa a vytvořit nový domov. Pokud se jedná o výběr nového bydlení, buďte odvážní a důvěřujte své intuici.

Panna

 Se svým partnerem si užijete romantické večery a vášnivé noci. Jsou zde však určité věci, které si chcete ponechat pouze pro sebe. Vaše duše je příliš citlivá na to, aby odhalila hluboké tajemství, které skrývá.

Váhy 

Pokud jste ještě smutní z poslední hádky, otevřete partnerovi své srdce. Podělte se o svou bolest a přijměte bolest vašeho milovaného. Stůjte při sobě za všech okolností, protože staré rány na duši mohou být zanícené a způsobovat další neshody. Vydržte, vaší vzájemnou péčí se brzy vše zase zklidní.

Štír

Dejte si pozor, ať příliš neupřednostňujete potřeby ostatních před těmi svými, zvláště pokud se vaši přátelé nebo spolupracovníci ocitnou v emocionálně náročné situaci. Ke konci týdne vás čeká romantická a optimistická atmosféra.

Střelec

Upíná se na vás veškerá pozornost a lidé jsou k vám extrémně přitahováni. Pravděpodobně se stanete středem pozornosti na večírku, ale i v pracovním kolektivu. Vaším hlavním cílem však bude soustředit se pouze na své blízké, což vám ještě přidá na přitažlivosti.

Kozoroh

Tento týden se věnujte svému domovu a rodině. Neodkládejte už povinnosti, které se vám doma nahromadily. Vypadá to, že jich je mnoho, ale když se do nich pustíte, uvidíte, že vám vy zbude čas i na zábavu.

Vodnář

V tomto týdnu budete zahrnuti pozorností, jak v práci, tak v soukromí. Budete si muset vybrat, zda chcete jít na neformální pracovní schůzku nebo strávit večer s vaší drahou polovičkou. Bude to těžké rozhodování, protože kolegové vás budou hodně přemlouvat.

Ryby

Nebuďte na svého partnera příliš nároční. Během následujících dní se zaměřte spíš na své vlastní pocity, nic si neberte osobně. Nezoufejte, pokud se cítíte opuštění, ke konci týdne vás čeká příjemná společnost.

 

Zdroj: