Květnový horoskop pro zadané v roce 2022

Květnový horoskop pro zadané v roce 2022
Jak už z názvu článku vyplývá, tento horoskop je zaměřený na lidi, kteří mají vztah. Ať už jste se svojí druhou polovičkou dlouho, nebo zatím jen krátce, přečtěte si, na co se můžete v květnu těšit nebo jakým problémům budete muset čelit. 

Beran

Připravte se, že v květnu bude mnoho důvodů k hádkám. Do velké míry záleží na vás, jakým způsobem se k problému postavíte a jak moc je necháte ovlivnit váš vztah. Zkuste se nejprve 3x nadechnout, než něco ošklivého řeknete.

Býk

Vaše druhá polovička bude procházet osobní krizí, proto je důležité, abyste byli nablízku. Myslete ale také na sebe a na své potřeby. Zažádat o pomoc odborníka není slabost, uleví se tak nejen vám, ale hlavně partnerovi/partnerce.

Střelec

S vaší druhou polovičkou potřebujete trochu oživit vztah. Popřemýšlejte například o romantické večeři s krásným výhledem na město nebo společné dovolené. Květen bude fajn pro nový začátek. Zahodíte tak staré neduhy a vytvoříte nové, hezké vzpomínky.

Rak

S partnerem/partnerkou máte poměrně dobře zaběhlý režim, cítíte se tak ve svém vztahu bezpečně. Klidně se více zaměřte na jiné sféry svého života, například práci nebo zdraví. Možná jste od nového roku něco více zanedbávali, tak máte čas to napravit. Budete se tak na sebe s partnerem více těšit.

Blíženec

Jestli duben přinášel nějaké pochybnosti, tak v květnu se mnohé vysvětlí. Proběhne hluboký rozhovor s vaší druhou polovičkou nebo se dozvíte informaci odněkud jinud, která vám otevře oči v dobrém. Ujistíte se tak, že všechno je v pořádku.

Štír

Ptáte se své drahé/svého drahého, jak se doopravdy má? V květnu se nad tímhle budete zamýšlet a je to taky skvělý čas, abyste prohloubily váš vztah. Přestaňte řešit malichernosti a zaměřte se na hluboká témata. V tomto měsíci získáte odvahu ptát se na cokoliv. Dlouho už vás totiž zajímá něco z minulosti partnera/partnerky, na co nemáte odvahu se zeptat. 

Lev

Kolem vás se nachází spousta párů, přestaňte se s nimi ale porovnávat. Každý vztah je jiný a záleží pouze na vás a na vašem nastavení mysli. Co opravdu očekáváte? Jak chcete dávat a přijímat lásku? Naplánujte si večer třeba u skleničky vína a oba dva zkuste na toto téma zavést debatu. 

Ryby

Od nového roku byl váš vztah jako na horské dráze. Zkuste si tedy nastavit nějaká pravidla, ať už jenom pro vás a nebo i pro vašeho partnera. Určité způsoby rutiny v každodenním životě nejsou na škodu. Budete mít také co s druhou polovičkou sdílet. 

Panna

V květnu si budete užívat váš intimní život. Venku je krásné počasí, vy se budete cítit ve formě a plní elánu. Proč to teda nevyužít pro prohloubení vašeho sexuálního pouta s partnerem. Nemusí se hned jednat o nějaké extrémní pomůcky. Kupte si například nové spodní prádlo nebo více hýčkejte své tělo. To se potom projeví i v posteli. 

Váhy

V květnu budete přemýšlet o nevěře. Pokud máte nějaké pochybnosti nebo nevěříte svému partnerovi, řekněte toho. Není asi nic horšího než předstírat, že se nic neděje. Ten druhý to stejně vycítí. Ve výsledku může jít pouze o nějaké nedorozumění a společně se zasmějete. 

Vodnář

Zaměřte se více na rodinu. Vezměte partnera/partnerku a navštivte babičku, dědečka nebo sestřenici a bratrance. To, že je vidíte na Facebooku, ještě neznamená, že víte, jak se opravdu mají. Nezapomeňte vzít nějaký dárek, na návštěvu se nechodí s prázdnou. 

Kozoroh

Udělejte pro svoji partnerku/svého partnera nějaké překvapení. Zkuste více vnímat, co má rád/ráda. O vztah musíte pečovat, pokud chcete, abyste byli oba dva šťastní. Umíte odpovědět na základní otázky jako která je nejoblíbenější barva, zpěvák, květina či film? 

Zdroj článku:
  • Autorský text