Jak komunikovat se ženou ve znamení Blíženců

Jak komunikovat se ženou ve znamení Blíženců
Blíženci jsou bezpochyby tím nejkomunikativnějším znamením zvěrokruhu a pro ženy v tomto znamení to platí dvojnásob, jejich aktivní a zvídavá povaha ale někdy může být i zdrojem problémů. Jak těmto komplikacím předejít a jak je řešit? Odpověď naleznete na následujících řádcích.

Komunikace jako základní pilíř vztahu

Pro ženu v tomto znamení je komunikace na prvním místě vždy a za každé situace. Je zvyklá sdílet se svým okolím veškeré své záležitosti, obavy i radosti, a přijde jí to přirozené, právě proto ovšem bude stejný přístup očekávat i od ostatních. Obzvláště v milostném vztahu je proto naprosto zásadní komunikaci nezanedbávat. Žena z Blíženců zkrátka vždy bude chtít vědět, co se vám honí hlavou, a i když se bude snažit nebýt vtíravá, otázek bude mít spoustu. Ty jsou pro ni totiž přirozenou součástí vztahu. Odpovídejte na ně.

Mluvit, nebo jen naslouchat?

Velké množství verbální i neverbální komunikace žena ve znamení Blíženců používá nejen ve svých milostných vztazích, ale i přátelstvích. Důležité je proto nezapomínat naslouchat. Pokud si totiž upovídaná žena z Blíženců uvědomí, že veškeré její myšlenky nepadají na úrodnou půdu a její pocity, emoce a prosby nebývají vyslyšeny, může to být zárodkem nepříjemných negativních emocí, které mohou vztah poškodit. Proto pamatujte, když posloucháte, skutečně vnímejte, co se vám druhá strana snaží říct, a dejte najevo, že na rozhovory a jejich obsah nezapomínáte. Ona to určitě ocení.

Pokud je chyba na vaší straně, přiznejte ji. Zdroj: SeventyFour / Shutterstock

Co když už problémy nastaly?

Pokud se ve vztahu s ženou narozenou v Blíženci přece jen nějaké potíže objeví, musíte především zachovat chladnou hlavu. Pokud je chyba na vaší straně, přiznejte ji, omluvte se a společně si promluvte o tom, co se dá s danou situací dělat. Sdílejte své názory, buďte upřímní a otevření ke změně, už to samo o sobě může situaci zlepšit. V případě, že vina neleží na vašich ramenou, ale příčina je vnější, především musíte dát jasně najevo, že jste ochotní věnovat čas a energii tomu, aby se situace zlepšila. Být přílišně pasivní se vám nemusí vyplatit. Výhodou v tomto případě je právě otevřenost ke konverzaci, která je pro ženy z Blíženců typická, protože může komunikaci v komplikované situaci významným způsobem usnadnit.

Trpělivost růže přináší

Blíženci jsou na horoskopu reprezentováni dvojčaty, což se projevuje nejen na jejich přirozené zvědavosti, ale také sklonu k prudkým změnám nálad. Především buďte trpěliví a neberte si náhlou odtažitost nebo vztek osobně. Ne vždy musí být tyto emoce vaší vinou. Naučte se na tyto změny reagovat klidně, přiměřeně a případně o nich mluvit, jakmile přejdou.

Podpořte její vnitřní dítě

Blíženci jsou obecně více spojení se svým vnitřním dítětem než ostatní znamení. Žena narozená v tomto znamení proto bývá velice hravá a podobnou energii bude očekávat i od vás. Smějte se a bavte se, a i když je potřeba promluvit si o vážnějších tématech, pokuste se situaci trochu odlehčit, pokud je to vhodné. Bude vám vděčná.

Zástupkyně znamení Blíženců bývají středem pozornosti. Zdroj: Impact Photography / Shutterstock

Mezi přáteli

Zástupkyně znamení Blíženců bývají většinou středem pozornosti a mají velké množství přátel, protože dokážou za jakékoliv situace rozproudit konverzaci. Do diskuzí se snaží zapojit nejen sebe, ale i všechny ostatní, které vždy povzbuzuje ke sdílení vlastních názorů a postojů. Komunikovat s nimi je proto snadnější, než je tomu u jiných znamení, a to i pokud patříte spíše ke stydlivějším. Žena ve znamení Blíženců ráda mluví nejen o běžných věcech, ale i o kontroverzních tématech, protože chce dát ostatním příležitost seznámit se s novými pohledy na věc. Bude tedy nadšená, když se do konverzace zapojíte s vlastní myšlenkou a dáte najevo zápal a zájem.

Závěr

Ženy narozené právě v tomto znamení jsou výjimečnými a neocenitelnými partnerkami i kamarádkami a mít je na blízku je privilegiem, kterého by si měl člověk vážit. Ne každému se totiž poštěstí sdílet zážitky s tak zajímavým a okouzlujícím člověkem.